Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 76 гостей.

ExportUA

Пройшло обговорення соціального проекту на 2017 рік у мікрорайоні «Східний»

Переглядів: 2532
13.03.2017 - 08:00

10 березня 2017 року в актовому залі  Бахмутської загальноосвітньої школи №10 пройшло обговорення соціального проекту на 2017 рік.

Перший заступник Бахмутського міського голови Тетяна Савченко відзвітувала про роботи, що виконані в рамках соціального проекту за 2016 рік та розповіла про пріоритети соціального проекту на 2017 рік.

За минулий рік зроблено чимало: озеленений бульвар Металургів, реконструйований сквер імені Чапліна, відремонтовані тридцять зупинок, виконаний ремонт в квартирах для дітей-сиріт. Лікарні отримали медобладнання і ліків. Всього на розвиток і підтримку освіти, охорони здоров'я, культури, спорту, житлово-комунального господарства, на підтримку дітей та молоді було залучено тридцять шість з половиною мільйонів.

У 2017 році планується залучити майже вісімнадцять мільйонів гривень бюджетних та спонсорських коштів на поліпшення умов для позашкільної освіти, залучення городян до здорового способу життя, допомога медичним закладам та благоустрій міста.

Також Тетяна Савченко зазначила, що в планах міської ради ремонт п'яти кімнат школярів і двох кімнат для створення інноваційного центру для сім'ї, дітей та молоді, благоустрій скверу Дружби, реконструкція зупинок, покупка при пайовій участі фірми KNAUF кабинного флюорографа і облаштування п'яти футбольних полів і одинадцяти вуличних тренажерів.

Для жителів Східного мікрорайону в рамках соцпроекту планується виконати капітальний ремонт тротуарів на вулицях Некрасова і Горького, провести реконструкцію доріг з облаштуванням зливової каналізації по вулиці Ростовської та Первомайському провулку, модернізацію ліфта в будинку по вулиці Горького 59 і реконструкцію десятої школи.

10 березня 2017 року в актовому залі  Бахмутської загальноосвітньої школи №10 пройшло обговорення соціального проекту на 2017 рік. 10 березня 2017 року в актовому залі  Бахмутської загальноосвітньої школи №10 пройшло обговорення соціального проекту на 2017 рік.