Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 74 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Учениця Бахмутської школи №12 – призер обласного етапу конкурсу «Екологія і здоров’я»

Переглядів: 3092
10.03.2017 - 12:28

Ученицю 10-А класу Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 Балобанову Олександру було запрошено на фінальний етап IV обласного конкурсу «Екологія та здоров’я», який проходив у м. Краматорську.

Конкурс учнівської та студентської молоді, організований департаментом освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації та Донецьким обласним еколого-натуралістичним центром, проводиться з метою залучення молоді до науково-дослідної та експериментальної роботи з екології, валеології, медицини, психології, гідрології, хімії; поширення кращого досвіду з організації пошуково-дослідницької роботи з учнями та вихованцями навчальних закладів Донецької області. Конкурс проводився в два етапи: заочний (відбірковий) та очний (фінальний).

Олександра гідно представила свою науково-дослідну роботу та посіла ІІ місце у секції «Валеологія». Щиро вітаємо Олександру з перемогою та бажаємо нових звершень і відкриттів.

Ученицю 10-А класу Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 Балобанову Олександру було запрошено на фінальний етап IV обласного конкурсу «Екологія та здоров’я», який проходив у м. Краматорську.Ученицю 10-А класу Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 Балобанову Олександру було запрошено на фінальний етап IV обласного конкурсу «Екологія та здоров’я», який проходив у м. Краматорську.Ученицю 10-А класу Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 Балобанову Олександру було запрошено на фінальний етап IV обласного конкурсу «Екологія та здоров’я», який проходив у м. Краматорську.