Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Верховна рада України

Моя професія – моє призначення

Переглядів: 2269
24.02.2017 - 13:12

У рамках місячника профорієнтації та трудового виховання, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, в Бахмутському НВК №11 проводяться профорієнтаційні зустрічі, конкурси, бесіди.

Мета заходів – інформаційно-роз’яснювальна робота щодо світу професій, розширення кругозору учнів, проведення превентивної роботи серед учнівської молоді з питань підвищення мотивації до правильного вибору професії, професійного самовизначення, впевненості у власному майбутньому, сприяння розвитку творчої особистості під загальним гаслом: «Наше сьогодення – основа нашого завтра!».
Конкурс-презентація «Моя професія-моє призначення» надав можливість учням восьмих та дев’ятих класів поринули у світ професій, вивчити потреби ринку праці, зміст та вимоги професії до людини, значимості правильного вибору професії на подальше життя. Вони творчо представили профорієнтаційні агітбригади. Кухарі, учителі, фотографи, судді, лікарі та художники доводили важливість своєї професії. Компетентне журі на чолі з методистом Управління освіти Вітою Шепотько оцінило виступи та нагородило переможців грамотами.
Під час профорієнтаційної зустрічі з представниками державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» провели профорієнтаційну роботу з випускниками. Вони проінформували старшокласників про діяльність навчально-наукового інституту педагогіки і психології, економіки та бізнесу. Учні дізналися про умови вступу, напрями підготовки, кваліфікації, форми навчання, науково-методичну діяльність та можливості працевлаштування. Наприкінці зустрічі майбутні абітурієнти отримали інформаційні листівки та буклети.
Бажаємо кожному учню зробити правильний вибір у житті, самовизначитися та досягнути великих успіхів у майбутній професійній діяльності!

Моя професія – моє призначенняМоя професія – моє призначенняМоя професія – моє призначенняМоя професія – моє призначення

Останні статті на сайті