Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 55 гостей.

Верховна рада України

Інформація щодо виплати допомоги з Німеччини радянським військовослужбовцям, які перебували у полоні у роки Другої світової війни

Переглядів: 1954
23.02.2017 - 07:55

За інформацією Міністерства Закордонних спав, Німецьких Бундестаг 21 травня 2015 року ухвалив рішення про те, що колишні радянські військовополонені мають про отримати символічну грошову допомогу як визнання завданої їм кривди.

Військовослужбовці радянських збройних сил, які під час Другої світової війни, які у період між 22 червня 1941 року та 08 травня 1945 року перебували у німецькій неволі як військовополонені, можуть отримати одноразову грошову допомогу у розмірі 2500 Євро.
Зазначене відшкодування є персональним і видаватиметься лише за заявами осіб згаданої категорії. Заяви необхідно подати до 30.09.2017 року до Федерального відомства за адресою BADV, DGZ  Ring 12, D-13086 Berlin.
На Інтернет-сторінці Федерального відомства нейтралізованих служб і   невирішених майнових питань (BADV) розміщено формуляр заяви німецькою,  англійською та російською мовами та подальша інформація:
(http://badv.bund.de/DE/OffeneVennoegensfragen/AnerkennungsleisturngSowje...)/
Закордонні представництва Німеччини по всьому світу приймають згадані заяви.