Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Вибір свого професійного майбутнього

Переглядів: 2261
14.02.2017 - 12:18

Час навчання в старших класах школи - це не тільки  отримання знань, досвіду спілкування в громаді, перші почуття, але і час дуже важливого вибору. Саме в юнацькі роки молодій людині необхідно зробити один із найбільш відповідальних життєвих кроків - вибір свого професійного майбутнього.

Фахівці Артемівського міського центру зайнятості постійно долучаються до цього процесу, використовуючи в повній мірі  інноваційний потенціал державної служби зайнятості. Так , десятого лютого цього року відбувся профорієнтаційний урок для учнів 11-тих класів ЗОШ №18 м. Бахмут, основним завданням якого стало  виявлення професійних намірів та задатків бізнес- мислення у старшокласників, з’ясування факторів  щодо  вибору професії і якості профорієнтаційних послуг служби зайнятості серед випускників загальноосвітніх шкіл. 

 Галина Сіддікі, провідний фахівець центру зайнятості ознайомила школярів зі станом ринку праці нашого регіону, розкрила поняття «актуальної професії», проінформувала про послуги служби зайнятості. Окремий пункт уроку був присвячений профорієнтаційному сайту «Моя кар’єра» та можливості проходження профорієнтаційної методики "Магелано Університет" для визначення провідної сфери діяльності. Також всі бажаючі були запрошені на екскурсію до Артемівського міського центру зайнятості.

Під час уроку з випускниками було проведено о анкетування та тести на виявлення мотивації до успіху і лідерських якостей. Загалом, в анкетуванні прийняло участь 33 випускника. 

Профорієнтаційні заходи центру зайнятості дають можливість учням старших класів  дізнатися, як правильно спланувати своє професійне майбутнє і яку допомогу в цьому може надати Державна служба зайнятості.

 

Провідний фахівець з профорієнтації                                        Сіддікі ГМ

10 лютого 2017року відбувся профорієнтаційний урок для учнів 11-тих класів ЗОШ №18 м. Бахмутза участю фахівців Артемівського міського центру зайнятості.10 лютого 2017року відбувся профорієнтаційний урок для учнів 11-тих класів ЗОШ №18 м. Бахмутза участю фахівців Артемівського міського центру зайнятості.

Останні статті на сайті