Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 343 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Формуємо ІКТ-компетентність учителя початкової школи

Переглядів: 1695
13.02.2017 - 12:39

Згідно з планом роботи міського методичного кабінету Управління освіти Бахмутської міської ради на 2017 рік на базі Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18 ім. Дмитра Чернявського було проведено засідання Авторської творчої майстерні «ІКТ-студія», під час якого керівник Ольга Петриченко, учитель початкових класів, поділилася власним досвідом зі способами створення та оформлення фотоматеріалів у програмах Movie Maker, ProShow Producer та Camtasia Studio.

Учасники опанували на практиці нові сучасні технології, які допоможуть активізувати учнівську діяльність. Обмінюючись досвідом з активізації процесу навчання молодших школярів, учителі удосконалювали свою майстерність та розвивали ІКТ-компетентності. Педагоги виконали завдання «Зима» та презентували результати своєї роботи, отримали «домашнє завдання»: створити слайд-шоу за темою «Мій клас».

Авторська творча майстерня буде й надалі працювати в умовах оновлення змісту початкової освіти та пропагувати нові педагогічні надбання та актуальні питання методики. Запрошуємо на заняття всіх колег, яким не байдужий стан сучасного освітнього процесу та їх особиста роль у ньому.

На базі Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18 ім. Дмитра Чернявського було проведено засідання Авторської творчої майстерні «ІКТ-студія».