Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 118 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Творча година «Перша квітка».

Переглядів: 3180
10.02.2017 - 12:31

Напевно, немає людини, яка б була байдужою до краси весняних квітів. Усі у захваті від їх скромності, тендітної ніжності, вишуканої гордості. А скільки чарівності вклала природа в ці дивовижні рослини. Багато з них приносять користь не тільки природі, а й людині. Вони є лікарськими рослинами.

Щороку ці квіти все рідше зустрічаються в наших лісах та луках, тому потрібно завжди піклуватися про те, щоб наша природа не збідніла, щоб не зникали квіти і трави, дерева і кущі.
У лютому проходить Акція Всеукраїнської екологічної ліги «Первоцвіт». Завдання цієї акції привернути увагу до проблеми збереження ранньоквітучих рослин, а також сформувати у підростаючого покоління природоохоронні навички.  
На підтримку цієї акції, 9 лютого 2017 року в Бахмутському міському народному Домі пройшов майстер-клас, під час якого діти разом з керівником колективу прикладного та декоративного мистецтва «Казкова майстерня» Тетяною Лаптевою власноруч зробили букетики ранніх квітів з різнокольорового паперу. Саме такі заходи допомагають виховувати в дітях повагу, любов до довкілля та бережливого ставлення до природи.

Творча година «Перша квітка».Творча година «Перша квітка».Творча година «Перша квітка».Творча година «Перша квітка».

Останні статті на сайті