Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

ExportUA

Відкриття року Японії в Бахмутській школі №12

Переглядів: 2478
08.02.2017 - 11:12

Останнім часом одним з найактивніших іноземних інвесторів в Україні є Японія. Встановлення між нашими країнами добрих економічних та політичних відносин є гарантом збереження цілісності державних кордонів та прав людини.

Відповідно до Плану заходів щодо відзначення Року Японії в Україні, розробленого Управлінням освіти Бахмутської міської ради, в актовій залі Бахмутської школи №12 зібралися вчителі та учні, щоб урочисто дати старт цьому року в закладі. Готуються для втілення заплановані заходи, які будуть проводитися впродовж року. На відкритті Року присутні мали змогу послухати цікаві факти про Японію, вірші японської поезії, почути японську музику. Учитель трудового навчання Олена Місечко провела майстер-клас з виготовлення орігамі, навчила дітей робити фігурку журавлика. Про один з видів боротьби – сумо, розповіла чотирикратна чемпіонка України та двократна чемпіонка Європи з сумо, учениця 9-А класу, Моренко Єлизавета.
Японці говорять: «Любіть природу, любіть квіти, любіть дерева, небо, красу у великому і малому – і ви навчитеся любити життя». Хай це гасло японців стане і для кожного українця гаслом життя.

Відкриття року Японії в Бахмутській школі №12Відкриття року Японії в Бахмутській школі №12Відкриття року Японії в Бахмутській школі №12