Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 117 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

03 лютого 2017 року в Бахмутській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) пройшли заняття щодо шкоди наркотиків та наслідків наркотичної залежності.

Переглядів: 3482
03.02.2017 - 12:30

Провідний психолог Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Ірина Ярош, провела бесіду з неповнолітніми засудженими на тему: «Наркоманія – злочин проти себе».

Наприкінці заняття підліткам було запропоновано заповнити таблицю «Ваші почуття та емоції», де вони зобразили вираз обличчя в різних станах (страх, злість, радість, здивування і т. д.), також був проведений психогеометричний тест. Хлопці приймали активну участь в даних заходах та  відповідали на запитання.
Наркоманія серед підлітків – це масове вбивство, проти якого немає зброї окрім швидкої медичної та психологічної допомоги. Чим здоровіше соціальне середовище оточує людину, тим здоровіше суспільство, тим менше соціальних проблем в країні.

03 лютого 2017 року в Бахмутській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) пройшли заняття щодо шкоди наркотиків та наслідків наркотичної залежності.03 лютого 2017 року в Бахмутській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) пройшли заняття щодо шкоди наркотиків та наслідків наркотичної залежності.03 лютого 2017 року в Бахмутській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) пройшли заняття щодо шкоди наркотиків та наслідків наркотичної залежності.03 лютого 2017 року в Бахмутській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) пройшли заняття щодо шкоди наркотиків та наслідків наркотичної залежності.03 лютого 2017 року в Бахмутській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) пройшли заняття щодо шкоди наркотиків та наслідків наркотичної залежності.

Останні статті на сайті