Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Коннити Ва, Японіє!

Переглядів: 4369
03.02.2017 - 12:21

Учні та педагоги Бахмутського НВК №11 відкрили двері до загадкової та стародавньої країни Сходу – Японії.

2017 рік був оголошений Президентом України Роком Японії, Указ про який був підписаний Петром Порошенком під час зустрічі з послом Японії в Україні Сігекі Сумі. За словами Президента України ця безпрецедентна подія стане важливої віхою у двосторонніх відносинах між країнами, сприятиме зближенню культур та народів, посилить міжлюдські контакти. Рік Японії проходить у 25-ту річницю встановлення дипломатичних відносин між Україною та Японією. Японія має принципову позицію щодо підтримки суверенітету і територіальної цілісності України та сприяє здійсненню реформ у нашій державі.
Ми відкриваємо для себе країну навпаки, незвичну та загадкову. Кішки без хвостів, сади з каменів, чайна церемонія, квітуча сакура, мистецтво бонсай та ікебана, аніме, смачні суші та кольорові кімоно.
На відкритті Року Японії у школі учні виконали хоку Басьо українською, російською та японською мовами. Спортсмени клубу «Бусі-До», кандидати в майстри спорту України, чемпіони України з карате-до Данило Сцельник, Данило Чуйко, Денис Стиранець продемонстрували прийоми бойового мистецтва карате, виконали ката. Дівчата заворожили глядачів ніжним та тендітним танцем з віялами під японську мелодію.
Ми готові подорожувати Японією весь рік слідом за цвітінням її квітів і дерев, дізнаватись про незвичайні свята цієї країни, вивчати її природу і традиції.
Бажаємо, щоб Японія, країна сонця, що сходить, стала ближчою до кожного українця!

Коннити Ва, Японіє!Коннити Ва, Японіє!Коннити Ва, Японіє!Коннити Ва, Японіє!

Останні статті на сайті