Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Наприкінці січня 2017 року у малому залі Бахмутської міської ради відбулася зустріч міського голови Олексія Олександровича Реви з головами квартальних комітетів та комітетів мікрорайонів.

Переглядів: 2338
02.02.2017 - 14:33

На порядку денному розглядалося питання благоустрою території міста. Міський голова розповів їм про плани Бахмутської міської ради по створенню сприятливих умов для проживання у всіх куточках міста, узяв на контроль питання: по завезенню шлаку для підсипки доріг, грейдерові, проведенню водоводів на вулицях, де створені вуличні кооперативи та встановленню ліхтарів вуличного освітлення. Також було розглянуте  дуже важливе питання для мешканців приватного сектору, це  заміна аварійних стовпів електромережі.

Були порушені питання по зміні автобусних маршрутів по транспортному зв’язку в районах міста м’ясокомбінат, будьонівка та велика іллінівка.

Голова селищного комітету «Красна Гора» подякувала міського голову за проведення новорічного свята та надання 80 подарунків для дітей селища.

У свою чергу Олексій Рева висловив подяку головами квартальних комітетів та комітетів мікрорайонів за проведену роботу: « У 2016 році по виконанню Програми розвитку органів самоорганізації населення у місті Бахмут. У 2016 році було надано 21470 довідок про склад сім'ї, 1132 акти про фактичне проживання, 71 довіреностей та рознесено 12983 результати субсидії за адресами мешкання жителів приватного сектора. Було залучено для 173 малозабезпечених сімей з дітьми та 697 одиноких громадян похилого віку, гуманітарну допомогу, у вигляді продуктів харчування та предметів одягу на суму 123 500 гривень. Представниками ОСН виявлялося сприяння правоохоронним органам у забезпеченні ними охорони громадського порядку, було проведено 227 рейдів з дільничними інспекторами та проведені бесіди з неповнолітніми щодо профілактики правопорушень. Для організації роботи правоохоронних органів було надано за запитами 573 побутових характеристики.

Головами органів самоорганізації населення вівся прийом громадян, які проживають в межах території діяльності органу самоорганізації населення, розглядалися звернення громадян, вівся облік громадян за віком, місцем роботи чи навчання. У 2016 році до комітетів мікрорайону звернулося 360 осіб. За їх зверненнями проводилася сумісна робота зі службами міста.              

Органи самоорганізації населення  беруть активну участь в Конкурсі міні - проектів місцевого розвитку Бахмутської міської ради. Комітет мікрорайону «Бахмут східний» облаштував приміщення для прийому громадян. Загальний бюджет гранту склав 35 тисяч 961 гривня, з них було виділено 15 тисяч 500 гривень з міського бюджету, а 20 тисяч 461 гривня партнерський внесок.

Комітет мікрорайону «Ступки» згуртував біля себе мешканців і  вони облаштували на території  селища ще 2 дитячих майданчика, при цьому  було залучено 100 131 гривень спонсорських коштів, для благоустрою дитячих майданчиків та будівництва Свято-Георгіївського храму на території мікрорайону Ступки.

Ми з вами робимо одну справу, і без підтримки один одного нам не обійтися, від нас з вами, від нашої діяльності залежить ефективність розвитку території і добробут нашої громади».

Зустріч закінчилася на позитивній ноті, з побажанням миру та злагоди усім присутнім.