Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Увага! Конкурс грантів!

Переглядів: 3115
18.01.2017 - 08:26

Пропонуємо представникам малого та середнього бізнесу взяти участь у конкурсі грантів у рамках проекту «Стимулювання створення нових робочих місць для ВПО», що проводить Чеська неурядова організація «Людина в біді».

Цей проект створений з метою стимулювання діючого малого та середнього бізнесу, який має потенціал до розширення та створення нових робочих місць для громадян України, що мають статус ВПО та постійно проживають на територіях Донецької області.

Гранти будуть надані тільки діючим та досвідченим підприємствам (підприємцям), які зможуть довести потенціал до розширення свого бізнесу та нададуть коротке, але достатнє техніко-економічне обґрунтування (бізнес план). Гранти надаються на умовах спільного фінансування – отримувач гранту зобов’язаний попередньо інвестувати власні кошти, у розмірі не менше 40% від запитуваної суми гранту, у розвиток власного бізнесу. Максимальна сума гранту визначається кількістю робочих місць, які ви плануєте створити та складає не більше 38 000 гривень на кожне робоче місце. Загальна максимальна сума гранту становить 152 000 гривень, тобто передбачає створення відразу 4 робочих місць. Заявки на участь у проекті приймаються до 10.02.2017.

Більш детальна інформація щодо умов участі у Проекті та  форма заяви за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecd-_KyTNJnepqqKdQ2Wis-VJmpIWmIYriwFbzETsNKxo1kQ/viewform?c=0&w=1

Останні статті на сайті