Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

У Бахмуті перевірили ефективність використання коштів на відновлення інфраструктурних об'єктів

Переглядів: 1680
13.01.2017 - 06:10

12 січня 2017 року у Бахмуті відбулася зустріч міського голови Олексія Реви з першим заступником голови Верховної Ради України, представником України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі Ірини Геращенко, міністром з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадимом Чернишем та народним депутатом Марією Іоновою в рамках візиту у Донецьку та Луганську області.

У рамках робочої поїздки делегація відвідала дві будівлі в яких проводяться реконструкція за рахунок коштів, які перерозподілені з непідконтрольних територій на розвиток інфраструктури Донецької області: будинок за адресою Гаршина 78 та гуртожиток Південна 2а. Присутні ознайомились зі станом та якістю виконаних робіт.

У ході спілкування Олексій Рева наголосив, що за в результаті проведення торгів в системі «Прозоро» вдалося зекономити 17,6% коштів , а Ірина Геращенко зазначила, що в умовах війни кожна копійка, спрямована на Донбас, має бути використана ефективно.

Зокрема в ході робочої поїздки делегатами планується перевірити роботу контрольно-пропускних пунктів, ознайомитися з реконструкцією установ освіти, культури та охорони здоров'я.

Заплановані також зустрічі з військовослужбовцями та місцевими жителями, в ході яких буде обговорено питання вирішення їх соціально-побутових проблем.

За підсумками візиту до Донецької та Луганської області. планується проінформувати Верховну Раду і Кабінет Міністрів.

У Бахмуті перевірили ефективність використання коштів на відновлення інфраструктурних об'єктівУ Бахмуті перевірили ефективність використання коштів на відновлення інфраструктурних об'єктівУ Бахмуті перевірили ефективність використання коштів на відновлення інфраструктурних об'єктівУ Бахмуті перевірили ефективність використання коштів на відновлення інфраструктурних об'єктівУ Бахмуті перевірили ефективність використання коштів на відновлення інфраструктурних об'єктівУ Бахмуті перевірили ефективність використання коштів на відновлення інфраструктурних об'єктівУ Бахмуті перевірили ефективність використання коштів на відновлення інфраструктурних об'єктів