Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Презедент України

Роботодавець запрошує на роботу продавців!

Переглядів: 1495
12.01.2017 - 08:46

11 січня 2017 року в  приміщенні магазину продовольчих товарів «Любимий», в якому господарює фізична особа-підприємець Тетяна Філіппова, відбувся організований Артемівським міським центром зайнятості міні-ярмарок вакансій «продавець продовольчих товарів». В заході взяли участь 12 осіб з числа зареєстрованих безробітних, які володіють професією «продавець», двоє із них досягли згоди з роботодавцем щодо проходження стажування із подальшим працевлаштуванням на запропоновані вакансії.

Перевага проведенню саме міні-ярмарку вакансій віддана не випадково, адже у листопаді минулого року завдяки подібному заходу вільне робоче місце продавця продовольчих товарів у зазначеного роботодавця було оперативно укомплектовано, що одночасно є метою заходу та запорукою ефективного соціального партнерства служби зайнятості і роботодавців. Як засвідчує практика - проведення міні-ярмаків вакансій безпосередньо у роботодавців сприятливо впливає на обізнаність потенційних претендентів відносно умов праці та формує у них більш чітке уявлення про робоче місце, яке пропонується для працевлаштування.
Відкрила ярмарок заступник директора Артемівського міського центру зайнятості Олена Павлова. Вона розповіла про соціальні послуги, які Державна служба зайнятості надає своїм клієнтам з числа безробітних громадян та роботодавців, подякувала роботодавцю за довіру та співпрацю, ознайомила учасників заходу з ситуацією, яка сьогодні склалася на ринку праці, повідомила про особливості надання послуг соціально незахищеним категоріям громадян, зокрема, вимушено переміщеним особам, інвалідам, проінформувала про законодавчі новації в сфері зайнятості та поширення нових форм роботи щодо сприяння зайнятості безробітним з використанням  сучасних інновацій, зокрема щодо можливостей дистанційного навчання, зйомки відеорезюме, відео-презентацій роботодавців, відео-вакансій, проведення онлайн-співбесід з роботодавцем, тощо.
Власниця продуктового магазину «Любимий» - підприємець Тетяна Філіппова докладно розповіла присутнім про умови та систему оплати праці, режим роботи, повідомила про свої вимоги до персоналу, провела співбесіду з кожним претендентом на працевлаштування окремо. Як завжди були питання та відповіді, та головне був очікуваний результат, а отже захід був виправданий.

Роботодавець запрошує на роботу продавців!Роботодавець запрошує на роботу продавців!