Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Урядовий портал

У Бахмуті пройшло свято для дітей-сиріт з нагоди новорічних свят

Переглядів: 1645
05.01.2017 - 11:28

Новий рік - свято яке з нетерпінням чекають багато дорослих, а особливо діти. У Новому році кожна дитина чекає виконання своїх найзаповітніших бажань, а дітям, які залишилися без піклування батьків, як нікому іншому хочеться вірити в диво.

5 січня 2017 року у залі міського центру дітей та юнацтва під патронатом Бахмутського міського голови Олексія Реви пройшов Новорічний ранок для дітей-сиріт і дітей, які залишилися без піклування батьків.

Творчі колективи центру подарували присутнім дітлахам незабутню подорож у казку з конкурсами, іграми, танцями та піснями, а наприкінці свята кожен з дітей отримав солодкі подарунки від Олексія Реви з особистими побажаннями на 2017 рік.

У Бахмуті пройшло свято для дітей-сиріт з нагоди новорічних святУ Бахмуті пройшло свято для дітей-сиріт з нагоди новорічних святУ Бахмуті пройшло свято для дітей-сиріт з нагоди новорічних святУ Бахмуті пройшло свято для дітей-сиріт з нагоди новорічних святУ Бахмуті пройшло свято для дітей-сиріт з нагоди новорічних святУ Бахмуті пройшло свято для дітей-сиріт з нагоди новорічних святУ Бахмуті пройшло свято для дітей-сиріт з нагоди новорічних святУ Бахмуті пройшло свято для дітей-сиріт з нагоди новорічних святУ Бахмуті пройшло свято для дітей-сиріт з нагоди новорічних святУ Бахмуті пройшло свято для дітей-сиріт з нагоди новорічних свят