Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 130 гостей.

Донецька обласна рада

Міський голова Бахмута влаштував свято для обдарованих дітей

Переглядів: 3507
26.12.2016 - 13:19

Новий рік – час коли здійснюється мрії та бажання! Напередодні Новорічних свят за ініціативою та під патронатом міського голови Олексія Реви  в розважальному центрі «Перемога» пройшло новорічне  свято для обдарованих дітей нашого міста.

300 обдарованих дітей отримали особисті запрошення від міського голови на новорічне свято «Зимовий мультфеєрверк», де вони мали змогу відпочити, розважитись та отримати смачні подарунки

Обдаровані діти – це імідж нашого міста, його гордість, саме тому вони заслуговують похвали.   На святі були представники інтелектуальної, творчої та спортивної обдарованості, переможці міських, обласних та Всеукраїнських олімпіад і конкурсів з різних предметів, представники Малої академії наук, творчо-обдаровані діти, чемпіони з різних видів спорту.

В РЦ «Победа» на дітей чекали привітання з наступаючим Новим Роком, ігри, конкурси та солодкі подарунки. Потім діти поринули у дивовижний світ диснеївського мультфільму «Вояна».

Міський голова Бахмута влаштував свято для обдарованих дітейМіський голова Бахмута влаштував свято для обдарованих дітейМіський голова Бахмута влаштував свято для обдарованих дітейМіський голова Бахмута влаштував свято для обдарованих дітейМіський голова Бахмута влаштував свято для обдарованих дітейМіський голова Бахмута влаштував свято для обдарованих дітейМіський голова Бахмута влаштував свято для обдарованих дітейМіський голова Бахмута влаштував свято для обдарованих дітейМіський голова Бахмута влаштував свято для обдарованих дітейМіський голова Бахмута влаштував свято для обдарованих дітей

Останні статті на сайті