Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

У Бахмуті відкрили перший у Донецькій області реконструйований сервісний центр МВС

Переглядів: 3516
22.12.2016 - 14:28

22 грудня 2016 року у Бахмуті відбулося відкриття першого у Донецькій області реконструйованого сервісного центру МВС.

Центр, який збудований і упорядкований завдяки спільним зусиллям МВС України та Бахмутського міської ради, оснащений електронною чергою, сучасними технологіями і веб-камерами, які дозволяють переглядати завантаженість центру в режимі реального часу. Завдяки модернізації сервісного центру МВС заміна водійського посвідчення буде займати всього 30 хвилин, а реєстрація авто - від 2 до 3 годин.

11 спеціально підготовлених адміністраторів зможуть швидко і якісно надати консультацію і допомогу кожному громадянину незалежно від місця реєстрації, забезпечуючи безперервну роботу центру.

На відкритті керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій зазначив: «Ми прагнемо надавати однаково якісний державний сервіс по всій Україні, і завдяки співпраці з міською радою сьогодні ми маємо змогу відкрити перший у Донецькій області реконструйований сервісний центр МВС».

Перший заступник Бахмутського міського голови Тетяна Савченко, яка була присутня на відкритті, відзначила, що сьогоднішній захід – це черговий крок на шляху до відкритості та надання швидкої і комфортної послуги для усіх громадян.

«Впевнена, відкритий простір, сучасні технології та клієнтоорієнтований персонал стануть запорукою успішної роботи нового сервісного центру у Бахмуті», - зазначила Тетяна Савченко.

У Бахмуті відкрили перший у Донецькій області реконструйований сервісний центр МВСУ Бахмуті відкрили перший у Донецькій області реконструйований сервісний центр МВСУ Бахмуті відкрили перший у Донецькій області реконструйований сервісний центр МВСУ Бахмуті відкрили перший у Донецькій області реконструйований сервісний центр МВСУ Бахмуті відкрили перший у Донецькій області реконструйований сервісний центр МВСУ Бахмуті відкрили перший у Донецькій області реконструйований сервісний центр МВСУ Бахмуті відкрили перший у Донецькій області реконструйований сервісний центр МВСУ Бахмуті відкрили перший у Донецькій області реконструйований сервісний центр МВСУ Бахмуті відкрили перший у Донецькій області реконструйований сервісний центр МВС