Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Благодійність – це не тільки «поклик серця», а й обов’язок кожного

Переглядів: 2308
21.12.2016 - 08:16

Виховання чуйності та милосердя прищеплюють своїм вихованцям вчителі Бахмутського НВК №11. Уже традиційним у навчальному закладі стало проведення новорічних благодійних ярмарків.

«Відкрийте серце для добрих справ» - під таким гаслом у рамках Декади милосердя та турботи «Створи добро» у НВК було проведено благодійний ярмарок. Учні, вчителі та батьки взяли активну участь у підготовці довгоочікуваної події: виготовили вироби з тканини (мішечки, іграшки, рукавички тощо), напекли пиріжків та печива, принесли книжки, м’які іграшки, настільні ігри, ялинкові прикраси та ще багато цікавих речей, які з задоволенням пропонували відвідувачам ярмарку. Приготовані школярами різноманітні солодощі миттєво були розкуплені учнями школи, батьками. Під час проведення ярмарку панувала якась особлива, тепла, душевна атмосфера. Діти задоволені, щасливі! Солодощі, вареники, пампухи, млинці та багато інших смаколиків прикрашали пишні та багаті столи учасників цього заходу. Таке розмаїття страв вражало зацікавлені погляди відвідувачів.

Дід Мороз та Снігуронька, гості з «Мадагаскару» закликали відвідати ярмарок, лунала весела музика, дітвора бадьоро гомоніла. Журналісти шкільної газети «ДД» провели святкову лотерею. Ніхто не залишився байдужим! Велика подяка усім, хто долучився до акції: учням, батькам, вчителям НВК №11. Під час благодійного ярмарку учні та педагогічний колектив назбирали благодійних коштів на суму 7 тис. грн. Володимир Барко, президент Шкільного Парламенту, висловив думку:«Діти розуміють, що благодійність - це те, що йде від душі. Тому кожен намагається взяти участь у ярмаркові».

Святий Миколай – покровитель сиріт, заступник скривджених, благодійник для всіх. Цей найдобріший святий постійно в турботах про своїх підопічних, тому й звертаємося ми до нього в складних ситуаціях: «Зроби чудо, Святий Миколай». І Миколай чудотворець завжди відгукується.

У день свята Чудотворця Миколая учні 8-х класів підготували літературно-музичну композицію «Святий Чудотворець Миколай у гості завітав». Ведучі свята розповіли, що, за легендами, святий Миколай зробив багато добрих справ для людей, які, незважаючи на негаразди та біди, усім серцем вірили в диво. Святий Миколай таємно приносив у будинки бідних людей одяг, їжу, іграшки для дітей, ліки для хворих.

Найсмачніше і найприємніше на День святого Миколая – подарунки. За традицією, добрий дідусь Святий Миколай приносить подарунки у ніч із 18 на 19 грудня – кладе дари під дитячі подушки або в чобітки, щоб на ранок малюки могли зрадіти довгоочікуваним подаруночкам. Отже, діти пільгових категорій приймали подарунки та привітання від членів Піклувальної Ради НВК та директора НВК Світлани Василенко. День святого Миколая – світле, добре свято, яке з нетерпінням чекають усі діти. Пісні та віршики, театралізоване дійство про святого Миколая у виконанні дітей залишили яскравий відбиток у пам’яті гостей.

Благодійність має велике виховне значення, вона - справжнє животворче джерело, що омиває та зцілює людські душі. Благодійність пробуджує в людині почуття співчуття, співучасті, солідарності і відповідальності за те, що відбувається поряд з нею. Про це варто завжди пам’ятати, берегти і примножувати милосердя.

Виховання чуйності та милосердя прищеплюють своїм вихованцям вчителі Бахмутського НВК №11. Уже традиційним у навчальному закладі стало проведення новорічних благодійних ярмарків. Виховання чуйності та милосердя прищеплюють своїм вихованцям вчителі Бахмутського НВК №11. Уже традиційним у навчальному закладі стало проведення новорічних благодійних ярмарків. Виховання чуйності та милосердя прищеплюють своїм вихованцям вчителі Бахмутського НВК №11. Уже традиційним у навчальному закладі стало проведення новорічних благодійних ярмарків. Виховання чуйності та милосердя прищеплюють своїм вихованцям вчителі Бахмутського НВК №11. Уже традиційним у навчальному закладі стало проведення новорічних благодійних ярмарків. Виховання чуйності та милосердя прищеплюють своїм вихованцям вчителі Бахмутського НВК №11. Уже традиційним у навчальному закладі стало проведення новорічних благодійних ярмарків. Виховання чуйності та милосердя прищеплюють своїм вихованцям вчителі Бахмутського НВК №11. Уже традиційним у навчальному закладі стало проведення новорічних благодійних ярмарків. Виховання чуйності та милосердя прищеплюють своїм вихованцям вчителі Бахмутського НВК №11. Уже традиційним у навчальному закладі стало проведення новорічних благодійних ярмарків.

Останні статті на сайті