Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 57 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Своїми руками ялинку до свята!

Переглядів: 2292
19.12.2016 - 13:25

Справжнє зимове свято відбулося для учнів початкових класів Бахмутської школи № 18 ім. Дмитра Чернявського, які займались у гуртку з моделювання.

Напередодні новорічних свят хлопчики й дівчатка навчального закладу потрапили до міського Центру творчості «Райдуга». Керівник гуртка Євген Носов організував цікаву екскурсію для своїх вихованців, провів майстер-клас по виготовленню об’ємної п`ятиярусної ялинки, запропонував школярам змайструвати власноруч новорічну красуню з паперу та пограти в різноманітні ігри.

Цікаво й весело пройшло Свято гри. Дітям сподобалось збирати пазли, грати у футбол, складати лото. Передноворічні справи-забави, які знайшлись всім, нікого не залишили байдужими: було багато позитиву, активної ігрової діяльності і справжнього зимового настрою.

Декілька годин пролетіли як одна мить. Гуртківці повернулися додому у доброму гуморі, зі святковим багажем яскравих емоцій і великим бажанням майструвати самим ялинкові прикраси.

Справжнє зимове свято відбулося для учнів початкових класів Бахмутської школи № 18 ім. Дмитра Чернявського, які займались у гуртку з моделювання.Справжнє зимове свято відбулося для учнів початкових класів Бахмутської школи № 18 ім. Дмитра Чернявського, які займались у гуртку з моделювання.Справжнє зимове свято відбулося для учнів початкових класів Бахмутської школи № 18 ім. Дмитра Чернявського, які займались у гуртку з моделювання.Справжнє зимове свято відбулося для учнів початкових класів Бахмутської школи № 18 ім. Дмитра Чернявського, які займались у гуртку з моделювання.

Останні статті на сайті