Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Урядовий портал

В новий рік – з новими перемогами

Переглядів: 2910
14.12.2016 - 13:27

В черговий раз творчі колективи комунального закладу культури «БАХМУТСЬКА МІСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЕВГЕНА МАРТИНОВА» підтвердили свій статус одних з кращих не тільки в області, але і в Україні.

11 грудня 2016 року в місті Києві, на базі Центру культури Національного авіаційного університету пройшли Всеукраїнські змагання – Чемпіонат України «TRIUМPH – 2016» з сучасної хореографії, в якому брали участь танцювальні колективи з Чернігова, Одеси, Миколаєва, Харкова, Києва, Дніпра і багатьох інших міст України. Наше місто гідно представили два колективи. Два перших місця, дипломи та кубки завоював зразковий ансамбль танцю «Непосиди» (Рук. Ольга Весько). Їх композиції «Ніч в таборі» і «Конфетті» викликали море овацій. «Я люблю світ» з такою композицією виступав Народний шоу-балет «Ліцей» (Балетмейстер Юлія Точена). У підсумку – почесне друге місце і кубки з дипломами.

Ну а після конкурсу – прогулянки по столиці. Море захоплення від Хрещатика і арки Дружби народів, від вуличних артистів і дитячих кафе.

Ми вітаємо наших переможців і впевнені, що новий рік принесе їм нові перемоги.

11 грудня 2016 року в місті Києві, пройшли Всеукраїнські змагання – Чемпіонат України «TRIUМPH – 2016» з сучасної хореографії. Наше місто гідно представили два колективи: зразковий ансамбль танцю «Непосиди» та Народний шоу-балет «Ліцей».11 грудня 2016 року в місті Києві, пройшли Всеукраїнські змагання – Чемпіонат України «TRIUМPH – 2016» з сучасної хореографії. Наше місто гідно представили два колективи: зразковий ансамбль танцю «Непосиди» та Народний шоу-балет «Ліцей».11 грудня 2016 року в місті Києві, пройшли Всеукраїнські змагання – Чемпіонат України «TRIUМPH – 2016» з сучасної хореографії. Наше місто гідно представили два колективи: зразковий ансамбль танцю «Непосиди» та Народний шоу-балет «Ліцей».11 грудня 2016 року в місті Києві, пройшли Всеукраїнські змагання – Чемпіонат України «TRIUМPH – 2016» з сучасної хореографії. Наше місто гідно представили два колективи: зразковий ансамбль танцю «Непосиди» та Народний шоу-балет «Ліцей».11 грудня 2016 року в місті Києві, пройшли Всеукраїнські змагання – Чемпіонат України «TRIUМPH – 2016» з сучасної хореографії. Наше місто гідно представили два колективи: зразковий ансамбль танцю «Непосиди» та Народний шоу-балет «Ліцей».11 грудня 2016 року в місті Києві, пройшли Всеукраїнські змагання – Чемпіонат України «TRIUМPH – 2016» з сучасної хореографії. Наше місто гідно представили два колективи: зразковий ансамбль танцю «Непосиди» та Народний шоу-балет «Ліцей».11 грудня 2016 року в місті Києві, пройшли Всеукраїнські змагання – Чемпіонат України «TRIUМPH – 2016» з сучасної хореографії. Наше місто гідно представили два колективи: зразковий ансамбль танцю «Непосиди» та Народний шоу-балет «Ліцей».11 грудня 2016 року в місті Києві, пройшли Всеукраїнські змагання – Чемпіонат України «TRIUМPH – 2016» з сучасної хореографії. Наше місто гідно представили два колективи: зразковий ансамбль танцю «Непосиди» та Народний шоу-балет «Ліцей».11 грудня 2016 року в місті Києві, пройшли Всеукраїнські змагання – Чемпіонат України «TRIUМPH – 2016» з сучасної хореографії. Наше місто гідно представили два колективи: зразковий ансамбль танцю «Непосиди» та Народний шоу-балет «Ліцей».11 грудня 2016 року в місті Києві, пройшли Всеукраїнські змагання – Чемпіонат України «TRIUМPH – 2016» з сучасної хореографії. Наше місто гідно представили два колективи: зразковий ансамбль танцю «Непосиди» та Народний шоу-балет «Ліцей».