Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

У Бахмуті пройшов круглий стіл до дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Переглядів: 2007
13.12.2016 - 11:27

13 грудня 2016 року в Бахмутській міській бібліотеці для дорослих пройшов круглий стіл з міськими організаціями Чорнобильців до дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

У заході взяли участь: Бахмутська міська організація Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль України", ГО «Всеукраїнське об’єднання інвалідів та постраждалих  внаслідок Аварії на ЧАЕС «Відлуння Чорнобиля», представники Управління Пенсійного Фонду, Управління праці та соціального захисту населення, відділу охорони здоров’я міської ради, засоби масової інформації.

Секретар Бахмутської міської ради Світлана Кіщенко у вступному слові відзначила, що саме завдяки героїчним зусиллям ліквідаторів вдалося приборкати «мирний атом».

«Згодом ми все більше розуміємо, від якої страшної біди була врятована як наша країна, так і весь світ», - зазначила Світлана Кіщенко.

Після привітань заступник начальника Бахмутського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України у Донецькій області Ольга Малахова надала роз’яснення присутнім про порядок перерахунку пенсій ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС у 2017 році, а також розповіла про зміни у законодавстві України, які відбулися останнім часом, стосовно виплат пенсійного забезпечення.

Лариса Кончакова – заступник начальника Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради розповіла про зміни у порядку та умовах забезпечення путівками для санаторно-курортного лікування та відпочинку ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС у 2017 році.

У своєму виступі Лариса Кончакова зазначила, що с 2017 року кожен чорнобилець буде мати змогу оздоровлюватись там, де побажає сам, після заключення трьохсторонньої угоди.

«Новий механізм оплати послуг із санаторно-курортного лікування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, передбачає укладання тристоронньої угоди між санаторно-курортним закладом, постраждалим особою і управлінням соціального захисту населення. При цьому кожному потерпілому буде забезпечено право самостійного вибору санаторно-курортного закладу для оздоровлення або відпочинку», - відзначила Лариса Кончакова.

Також заступник начальника Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради розповіла про порядок нарахування і перерахування соціального забезпечення вдовам померлих ліквідаторів наслідків аварії.

Олена Миронова – начальник відділу охорони здоров’я Бахмутської міської ради проінформувала присутніх з приводу надання медичної допомоги та лікування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС ( 1,2 категорії) у стаціонарних закладах Бахмуту та про виділення коштів на придбання ліків для проведення пільгового зубопротезування.

Наприкінці зустрічі присутні представники громадських організацій обговорили турбуючи їх питання та отримали відповіді на цікавлячи їх питання.

13 грудня 2016 року в Бахмутській міській бібліотеці для дорослих пройшов круглий стіл з міськими організаціями Чорнобильців до дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.13 грудня 2016 року в Бахмутській міській бібліотеці для дорослих пройшов круглий стіл з міськими організаціями Чорнобильців до дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.13 грудня 2016 року в Бахмутській міській бібліотеці для дорослих пройшов круглий стіл з міськими організаціями Чорнобильців до дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.13 грудня 2016 року в Бахмутській міській бібліотеці для дорослих пройшов круглий стіл з міськими організаціями Чорнобильців до дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.13 грудня 2016 року в Бахмутській міській бібліотеці для дорослих пройшов круглий стіл з міськими організаціями Чорнобильців до дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.13 грудня 2016 року в Бахмутській міській бібліотеці для дорослих пройшов круглий стіл з міськими організаціями Чорнобильців до дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.13 грудня 2016 року в Бахмутській міській бібліотеці для дорослих пройшов круглий стіл з міськими організаціями Чорнобильців до дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.13 грудня 2016 року в Бахмутській міській бібліотеці для дорослих пройшов круглий стіл з міськими організаціями Чорнобильців до дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Останні статті на сайті