Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 102 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Проведення Тижня права у Бахмутській школі №10

Переглядів: 2705
12.12.2016 - 15:16

У рамках проведення місячника правових знань та Тижня правознавства у Бахмутській школі №10 під керівництвом заступника директора школи з виховної роботи Тетяни Бак були проведені інформаційні хвилини «Тиждень права» із залученням агітбригад шкільного самоврядування, виставка літератури у шкільній бібліотеці «Права дитини» (бібліотекар Олена Галас), конкурс газет та плакатів «Права людини починаються з прав дитини» серед учнів 9-11 класів, у якому перемогу отримала учениця 11 класу Іванова Олена.

Учителем правознавства Олегом Баком проведено брейн-ринг «Як ти знаєш свої права» для учнів 9 класів. Метою заходу стало формування зацікавленості учнів у вивченні прав дитини; вміння використовувати свої знання на практиці; виховування в учнів почуття патріотизму, свідомої громадської позиції. Переможцями стала команда 9-Б класу. Для учнів 10 класу вчитель провів антикорупційний урок-роздум за темою «Чи можеш ти прожити без брехні та шахрайства?!». Метою уроку було сформувати в учнів уявлення про соціальне явище корупції та шкоду, яку корупція завдає персонально конкретній людини, розтлумачити поняття хабарництво (вимагання і пропозиція хабаря) та корупція. Через практичні вправи (кейси) формував вміння виявляти прояви корупції у повсякденному житті та давати їм належну особисту оцінку.

Протягом тижня проведено лінійку для учнів 5-11 класів до Всесвітнього дня прав людини, яку підготували учні 11 класу (кл. керівник Ольга Щеглова) та 08.12.2016 в усіх класах проведено єдину виховну годину до Дня прав людини.

Учні школи взяли участь у міських заходах. Учениця 9-Б класу Бамбуля Софія представляла шкільну учнівську організацію ГУРТ на діловій грі для лідерів дитячих громадських організацій «Проектуємо своє завтра» (учитель Михайло Моісєєв). Учениця 10 класу Романенко Анжеліка виступала за темою «Права дитини (14-18 років)» на міському форумі учнівської молоді «Всесвітня декларація прав людини: стан реалізації та проблеми» (учитель Олег Бак). Учні 10 класу Толстенкова Таїсія, Клятченко Олег та Голуб Владислав стали учасниками міського круглого столу для учнів старших класів і студентів у межах Тижня права на базі УІПА. Учні 11 класу відвідали Центральну міську бібліотеку, де відбулася зустріч з викладачами та студентами Донецького університету економіки і права. Учні 9-11 класів взяли участь у смарт-вечірці, яку організували за підтримки Запорізького обласного благодійного фонду «Посмішка дитини» у межах всесвітньої ініціативи «16 днів проти насильства».

Проведення Тижня права у Бахмутській школі №10Проведення Тижня права у Бахмутській школі №10Проведення Тижня права у Бахмутській школі №10Проведення Тижня права у Бахмутській школі №10Проведення Тижня права у Бахмутській школі №10

Останні статті на сайті