Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Урядовий портал

Бахмутський краєзнавчий музей надав свій майданчик для воркшопу колегам зі Слов'янська.

Переглядів: 2707
10.12.2016 - 15:20

Команда проекту «Музей відкритий на ремонт» провела практичний воркшоп «Музейна лабораторія».

Проект спільно з співробітниками Слов'янського музею реалізують координатори з Українського кризового медіацентру. Куратор творчого напрямку УКМЦ Леонід Марущак презентував технічні новинки в Бахмуті.

У своєму виступі він зазначив, що розглядаючи концепцію проекту відразу пішли від ідеї просто зробити ремонт і поміняти вікна, музейний простір вирішили наповнювати новим змістом. Звідси і народилася назва - "Музей Відкрито на ремонт".

 Леонід Марущак і працівники Бахмутського краєзнавчого музею продемонстрували можливості сучасного музейного обладнання. За допомогою електронного мікроскопа досліджували унікальні експонати, а також підняли над містом квадрокоптер, щоб сфотографувати міський ландшафт з висоти пташиного польоту.

Бахмутський краєзнавчий музей надав свій майданчик для воркшопу колегам зі Слов'янська. Команда проекту «Музей відкритий на ремонт» провела практичний воркшоп «Музейна лабораторія».Бахмутський краєзнавчий музей надав свій майданчик для воркшопу колегам зі Слов'янська. Команда проекту «Музей відкритий на ремонт» провела практичний воркшоп «Музейна лабораторія».Бахмутський краєзнавчий музей надав свій майданчик для воркшопу колегам зі Слов'янська. Команда проекту «Музей відкритий на ремонт» провела практичний воркшоп «Музейна лабораторія».