Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 304 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Змагання з плавання серед вихованців Бахмутського міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсій

Переглядів: 2773
12.12.2016 - 12:47

На базі дитячо-юнацького клубу «Дельфін» м. Бахмута відбулися змагання з плавання на першість міста серед гуртківців Бахмутського міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсій.

Змагання проводились з метою оздоровлення, виявлення спортивних можливостей, виховання відповідального ставлення до свого здоров’я. У змаганнях взяли участь команди керівників гуртків Тетяни Гончарової (ЗОШ №2, 7, 24), Тетяни Блінової (ЗОШ №4), Юрія Гончарова (ЗОШ №12, 18), Юрія Колосова (ЗОШ №5), всього 35 вихованців. Змагання проходили у справжній спортивній атмосфері, адже туристи повинні не тільки долати пішохідні маршрути, а й добре плавати, що є попередньою підготовкою для участі у водних походах на байдарках.

У ході змагань на дистанції 25 метрів були встановлені такі результати:

серед дівчат:

І місце – Мавріді Анастасія (ЗОШ №18);

ІІ місце – Кононова Аліна (ЗОШ №24);

ІІІ місце – Чернова Юлія (ЗОШ №5);

серед юнаків:

І місце – Савчук Микола (ЗОШ №24);

ІІ місце – Мельніков Євген (ЗОШ №24);

ІІІ місце – Решетняк Денис (ЗОШ №12).

По завершенню змагань переможці були нагороджені почесними грамотами клубу «Дельфін».

На базі дитячо-юнацького клубу «Дельфін» м. Бахмута відбулися змагання з плавання на першість міста серед гуртківців Бахмутського міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсій.На базі дитячо-юнацького клубу «Дельфін» м. Бахмута відбулися змагання з плавання на першість міста серед гуртківців Бахмутського міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсій.На базі дитячо-юнацького клубу «Дельфін» м. Бахмута відбулися змагання з плавання на першість міста серед гуртківців Бахмутського міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсій.На базі дитячо-юнацького клубу «Дельфін» м. Бахмута відбулися змагання з плавання на першість міста серед гуртківців Бахмутського міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсій.