Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Обрано Президента до міської організації лідерів учнівського самоврядування

Переглядів: 2176
09.12.2016 - 11:54

У сучасному світі для зростаючої особистості є важливим почуття власної причетності до розвитку суспільства, держави, вміння налагоджувати взаємодію, співпрацю на принципах партнерства формування соціальної компетентності учнів, брати на себе відповідальність за прийняття рішень. Тому Управлінням освіти Бахмутської міської ради активізовано лідерський шкільний рух, на сьогодні виникла потреба обрати лідера міської організації лідерів учнівського самоврядування.

Саме у межах місячника правового виховання з метою підвищення правової культури учнів, набуття ними необхідного рівня правових знань, сприяння самореалізації лідерів та їх творчому розвитку міський методичний кабінет разом з Бахмутським міським Центром дітей та юнацтва провів гру для лідерів «Проектуємо своє завтра».

У грі взяли участь учні 9-11 класів дванадцяти загальноосвітніх навчальних закладів. Кожна школа представляла свого кандидата у Президенти міської організації лідерів учнівського самоврядування. Разом із кандидатами на захід прийшли групи підтримки, які і були основними виборцями. Вибори проходили у 2 етапи: кандидати виступили з передвиборчою промовою та проектом на соціальну тематику. З присутніми у залі були проведені тематичні правові ігри та конкурси.

За результатами голосування Президентом міської організації лідерів учнівського самоврядування стала учениця 9 класу Бахмутської школи №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів  Катерина Гусєва. До ради лідерів увійшли учні 9 класів: Бережна Ірина (ЗОШ №2), Корочанська Владислава (ЗОШ №5), Ракова Анастасія (ЗОШ №12), Лебедєв Влад (ЗОШ №18).

Обрано Президента до міської організації лідерів учнівського самоврядуванняОбрано Президента до міської організації лідерів учнівського самоврядуванняОбрано Президента до міської організації лідерів учнівського самоврядуванняОбрано Президента до міської організації лідерів учнівського самоврядуванняОбрано Президента до міської організації лідерів учнівського самоврядування