Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Виховуємо економічну компетентність учнів

Переглядів: 3332
09.12.2016 - 08:54

Економічна освіта відіграє важливу роль у житті людини та суспільства. Завдяки економічній освіті людина зможе легко орієнтуватись у середовищі з ринковими відносинами, мати вплив на розвиток цих відносин і безпосередньо приймати в них участь. Знання економіки допомагають людині відчувати себе більш впевненою у своєму майбутньому.

Бахмутський краєзнавчий музей, кафедра фінансів Донецького університету економіки і права, Інститут економіко-соціокультурних досліджень та Азовського відділення Академії економічних наук та підприємницької діяльності запросили учнів 9-х класів Бахмутського НВК №11 відвідати виставку «Єдиний науковий простір – основа успішної глобалізації».

Із цікавістю учні ознайомилися з представленими на виставці матеріалами наукових досліджень вчених Донбасу, Республіки Казахстан і Грузії; органічними зв’язками між дослідниками від Мариуполя і Донецька до Алма-Ати, Астани та Тбілісі, а також результатами реального міжнародного співробітництва з країнами Європейського Союза і Америки, завдяки активності Громадянського міжнародного Комітету Інтелектуального та Духовного Єднання, який вже 12 років ефективно працює з Інтернет-ресурсами Європи.

Лектор Олександр Васильєв зосередив увагу учнів на тому, що економічна освіта є візитною карткою у сучасному житті та допомагає рости людині по соціальній сходинці. Завдяки їй людина може отримати гарну роботу, отримувати високу заробітну плату, яка допоможе їй задовольняти свої потреби.

Дев’ятикласники зробили висновки, що економіка як окрема дисципліна допомагає комплексно вирішувати фундаментальні цілі навчання: формування світогляду, творчості, компетентності особи. Економічна освіта формує уявлення про одну з найважливіших сфер життя суспільства - економіку, стимулює бажання стати активним суб’єктом економічних відносин, дає розуміння складності і різноманітності економічного життя суспільства, створює потребу у пізнанні законів функціонування економіки, формує усвідомлення необхідності поглиблення знань з економіки та діяльності за законами сучасного суспільства.

Учні 9-х класів Бахмутського НВК №11 відвідали виставку «Єдиний науковий простір – основа успішної глобалізації».Учні 9-х класів Бахмутського НВК №11 відвідали виставку «Єдиний науковий простір – основа успішної глобалізації».Учні 9-х класів Бахмутського НВК №11 відвідали виставку «Єдиний науковий простір – основа успішної глобалізації».

Останні статті на сайті