Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

ExportUA

Майбутні юристи розповідають про права людини

Переглядів: 2877
08.12.2016 - 14:44

7 грудня 2016 в центральній міській бібліотеці в рамках Всеукраїнського тижня права пройшла зустріч учнів ЗОШ № 5, № 10 та НВК № 11 зі студентами та викладачами Донецького університету економіки та права.

Під керівництвом викладача Шири Олени Іванівни майбутні юристи підготували цікаві та змістовні повідомлення. Студентка 3-го курсу Фесіна Марія розповіла про важливість екологічного права в Україні та зміст екологічних правовідносин. Про цікаві факти прав людей в різних країнах світу повідомили студентки 1-го курсу Звонова Валерія та Кокшарова Аліна.

Демонструючи слайди із життя студентства, ректор університету Правдивцев Павло Анатолійович докладно розповів про умови та можливості вищого навчального закладу для підготовки  майбутніх фахівців. Про роботу центру ділової та соціально-правової інформації, розташованого в читальній залі, повідомила провідний бібліотекар Ємець Олена. Вона проінформувала присутніх про діючий в центральній міській бібліотеці відділ «Бахмутського бюро правової допомоги», де бажаючі можуть безкоштовно отримати консультацію юристів кожної другої п’ятниці місяця.

7 грудня 2016 в центральній міській бібліотеці в рамках Всеукраїнського тижня права пройшла зустріч учнів ЗОШ № 5, № 10 та НВК № 11 зі студентами та викладачами Донецького університету економіки та права. 7 грудня 2016 в центральній міській бібліотеці в рамках Всеукраїнського тижня права пройшла зустріч учнів ЗОШ № 5, № 10 та НВК № 11 зі студентами та викладачами Донецького університету економіки та права. 7 грудня 2016 в центральній міській бібліотеці в рамках Всеукраїнського тижня права пройшла зустріч учнів ЗОШ № 5, № 10 та НВК № 11 зі студентами та викладачами Донецького університету економіки та права. 7 грудня 2016 в центральній міській бібліотеці в рамках Всеукраїнського тижня права пройшла зустріч учнів ЗОШ № 5, № 10 та НВК № 11 зі студентами та викладачами Донецького університету економіки та права.

Останні статті на сайті