Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 147 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Воїни світла, воїни добра

Переглядів: 2613
08.12.2016 - 07:35

До Дня Збройних Сил України у Бахмутському НВК №11 проводилися заходи з метою ознайомлення учнів із славними традиціями українського війська, що бере початок ще з часів Київської Русі та Запорозької Січі; виховання почуття патріотизму, людяності, любові до своєї Батьківщини. Останні роки це свято набуло особливого значення. Це свято вдячності, свято подвигу, свято переможців.

На урочистій Лінійці Слави «Честь і слава Збройним Силам України» присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів-земляків хвилиною мовчання. Учні та педагоги НВК мали можливість відвідати виставку науково-публіцистичної та художньої літератури на тему «25-та річниця Збройних Сил України » у шкільній бібліотеці. Під час години спілкування «Готові до захисту Вітчизни» наймолодші патріоти НВК дізналися про історію цього національного свята та його глибоке значення. На відкритому засіданні військово-спортивного клубу «ВСК» вихованці Володимира Харченка продемонстрували влучність та добрі стрілецькі навики. Юні стрілки взяли участь у міських змаганнях зі стрільби. На інформаційних годинах «Слава героїчному подвигу» старшокласники говорили про патріотичну свідомість, відповідальність, мужність, готовність працювати на благо України, захищати ії, добре вчитися та зміцнювати міжнародний авторитет нашої Батьківщини. Виставка дитячих малюнків прикрасила шкільні коридори. З 01.12 по 05.12 було проведено профорієнтаційну акцію «Оволодівай військовими професіями», учні агітували вибрати військову професію та присвятити себе захисту Вітчизни.

Спортивні змагання «Спритний захисник Вітчизни» пройшли для учнів 5-7 класів. Всі команди взяли активну участь у спортивних конкурсах, а саме: «Не загуби м’яча»,«Стрибки в мішках», «Стрибки на скакалці», «Варися, кашо!», «Загадки», «Спортивна вікторина». Також була проведена гра з глядачами. Найактивніші учні були нагороджені грамотами школи.

Наша українська армія є національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України. Вітаємо зі святом, яке є символом мужності, справжньої чоловічої сили, з Днем Збройних Сил України

До Дня Збройних Сил України у Бахмутському НВК №11 проводилися заходи з метою ознайомлення учнів із славними традиціями українського війська, що бере початок ще з часів Київської Русі та Запорозької СічіДо Дня Збройних Сил України у Бахмутському НВК №11 проводилися заходи з метою ознайомлення учнів із славними традиціями українського війська, що бере початок ще з часів Київської Русі та Запорозької СічіДо Дня Збройних Сил України у Бахмутському НВК №11 проводилися заходи з метою ознайомлення учнів із славними традиціями українського війська, що бере початок ще з часів Київської Русі та Запорозької СічіДо Дня Збройних Сил України у Бахмутському НВК №11 проводилися заходи з метою ознайомлення учнів із славними традиціями українського війська, що бере початок ще з часів Київської Русі та Запорозької СічіДо Дня Збройних Сил України у Бахмутському НВК №11 проводилися заходи з метою ознайомлення учнів із славними традиціями українського війська, що бере початок ще з часів Київської Русі та Запорозької Січі