Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Екскурсія до музею на виставку нагород учнів Бахмутської школи №2

Переглядів: 2716
08.12.2016 - 07:27

З метою патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, виховання поваги до атрибутів української державності, історичного минулого та сьогодення нашої держави учні 6-х класів Бахмутської школи №2 (класні керівники Ольга Крапива та Олена Кірнос) відвідали у Бахмутському краєзнавчому музеї виставку військових нагород, орденів та медалей.

Виставка, присвячена Дню Збройних Сил України. Це свято стосується не лише військових, а й тих, хто був на захисті Вітчизни під час Чорнобильської катастрофи та на війні в Афганістані. З учнями було проведено бесіду про страшні часи нашого міста, коли стався вибух у військовій частині Артемівська. На виставці представлені окремі експозиції, де виставлені нагороди та відзнаки починаючи з 1917 по 2001 рік. Велику частину колекції нагород Радянського періоду займають нагороди Другої світової війни. На виставці представлені предмети військового вжитку, особисті речі учасників війни, документи, світлини та ін. Музейні речі є носіями неупередженої, достовірної історії, які допомагають заглибитись у хід подій часів Другої Світової війни та сучасних подій під час АТО на Донбасі . Сучасні державні нагороди засновувались у мирний час. Сьогодні ж вони набувають іншого значення, іншого емоційного сприйняття. Часто це – нагороди, заслужені ціною життя.

Впровадження у виховну практику навчального закладу відвідування заходів, екскурсій до Бахмутського краєзнавчого музею формує ціннісне ставлення молоді до подій, які відбуваються у країні сьогодні.

Екскурсія до музею на виставку нагород учнів Бахмутської школи №2Екскурсія до музею на виставку нагород учнів Бахмутської школи №2Екскурсія до музею на виставку нагород учнів Бахмутської школи №2Екскурсія до музею на виставку нагород учнів Бахмутської школи №2