Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 63 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

У Бахмуті «Харківські самаритяни» надали гуманітарну допомогу населенню

Переглядів: 1827
07.12.2016 - 08:02

Організація вперше приїхала в Бахмут, щоб допомогти переселенцям і місцевим жителям, найбільш вразливої ​​категорії населення: людям з інвалідністю першої та другої групи, у яких мінімальна пенсія, дітям з інвалідністю та цукровий діабет.

Дана підтримка проводиться в рамках Програми «Заходи щодо невідкладної допомоги постраждалим внаслідок військового конфлікту жителям України».

Благодійна організація «Харківські самаритяни» завдяки Міністерству закордонних справ Німеччини і київському об'єднанню «Товариство самаритян України» надали гуманітарну допомогу 118 бахмутчанам, в тому числі і переселенцям.

Набори для дорослих і дітей включали в себе продукти і засоби гігієни, а також видавалися необхідні медикаменти загальною вартістю близько 30 тис. Грн. постільні приналежності.

У Бахмуті «Харківські самаритяни» надали гуманітарну допомогу населеннюУ Бахмуті «Харківські самаритяни» надали гуманітарну допомогу населеннюУ Бахмуті «Харківські самаритяни» надали гуманітарну допомогу населеннюУ Бахмуті «Харківські самаритяни» надали гуманітарну допомогу населеннюУ Бахмуті «Харківські самаритяни» надали гуманітарну допомогу населеннюУ Бахмуті «Харківські самаритяни» надали гуманітарну допомогу населеннюУ Бахмуті «Харківські самаритяни» надали гуманітарну допомогу населенню