Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Пройшов «круглий стіл» «Попередити насильство може кожний»

Переглядів: 2098
07.12.2016 - 08:50

  В межах щорічної  Всеукраїнської акції  «16 днів без насильства»   на базі Управління молодіжної політки та у справах дітей Бахмутської міської ради 06.12.2016 року пройшов «круглий стіл» «Попередити насильство може кожний», який провели психологи Чеської гуманітарної організації «Людина у біді» Кузнецова Дар’я,  Доля Інна, Зайцева Наталя.

У заході прийняли участь представники студентської молоді від  навчальних закладів міста І – ІV акредитації та закладу професійно-технічної освіти.  Основною метою «круглого столу» стало  привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в різних його проявах. Психологами було проведено декілька тренінгових вправ направлених на попередження гендерно - обумовленого насильства та успішному розв’язанню питання протидії насильству в усіх його проявах.  Також були розглянуті основні види насилля та принципи  надання першої психологічної допомоги постраждалим від насильства.

06.12.2016 року пройшов «круглий стіл» «Попередити насильство може кожний», який провели психологи Чеської гуманітарної організації «Людина у біді» 06.12.2016 року пройшов «круглий стіл» «Попередити насильство може кожний», який провели психологи Чеської гуманітарної організації «Людина у біді» 06.12.2016 року пройшов «круглий стіл» «Попередити насильство може кожний», який провели психологи Чеської гуманітарної організації «Людина у біді» 06.12.2016 року пройшов «круглий стіл» «Попередити насильство може кожний», який провели психологи Чеської гуманітарної організації «Людина у біді»

Останні статті на сайті