Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

У Бахмуті пройшла зустріч з військовими з нагоди Дня Збройних Сил України

Переглядів: 2132
06.12.2016 - 08:45

З нагоди Дня Збройних Сил України у адміністративній будівлі Бахмутської міської ради  відбулася зустріч представників місцевої влади з військовослужбовцями.

До присутніх з привітаннями з нагоди свята звернулась перший заступник Бахмутського міського голови Тетяна Савчнко та висловила вдячність військовослужбовцям за їх щоденний подвиг та спокій у місті.

«Я хотіла б подякувати воїнам, які ціною колосальних зусиль захищають Незалежність, життя і безпеку кожного з нас, а так само наше право вільно жити на своїй землі. Ви ті, хто в складний для країни час не забув про своє покликання, не випустив з рук зброї і залишився вірним військовому обов'язку і військової служби», - зазначила Тетяна Савченко.

Наприкінці привітання перший заступник Бахмутського міського голови нагородила воїнів почесними грамотами та від міського голови Олексія Реви передала документи на 2 бензопили та дизель генератор для 54-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України.

З нагоди Дня Збройних Сил України у адміністративній будівлі Бахмутської міської ради  відбулася зустріч представників місцевої влади з військовослужбовцями.З нагоди Дня Збройних Сил України у адміністративній будівлі Бахмутської міської ради  відбулася зустріч представників місцевої влади з військовослужбовцями.З нагоди Дня Збройних Сил України у адміністративній будівлі Бахмутської міської ради  відбулася зустріч представників місцевої влади з військовослужбовцями.З нагоди Дня Збройних Сил України у адміністративній будівлі Бахмутської міської ради  відбулася зустріч представників місцевої влади з військовослужбовцями.З нагоди Дня Збройних Сил України у адміністративній будівлі Бахмутської міської ради  відбулася зустріч представників місцевої влади з військовослужбовцями.З нагоди Дня Збройних Сил України у адміністративній будівлі Бахмутської міської ради  відбулася зустріч представників місцевої влади з військовослужбовцями.

Останні статті на сайті