Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Боятися не треба, треба знати!

Переглядів: 3767
02.12.2016 - 09:26

1 грудня 2016 року в бібліотеці-філіалі № 2 до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом пройшов урок-шок  «ВІЛ/СНІД – знання і розуміння». «Хто попереджений, той захищений», – такими словами ведучі розпочали захід для студентів 2 курсу сестринського відділення медичного училища міста Бахмут.

Терапевт I категорії  амбулаторії № 7 Фаловська Тетяна  Павлівна  докладно розповіла про симптоми та підступність страшного недуга. Доцільними були приклади з її лікарської  практики.  Майбутні медичні працівники  ставили  багато  запитань, на які лікар давала змістовні відповіді. У другій частині заходу молоді люди брали активну участь у вікторині «Знати, любити, жити» та знайомились з тематичним стендом «У СПИДа разные лица». Дізналися студенти і про кінофільми, в яких підіймається тема СНІДу. Наприкінці заходу співробітники амбулаторії запропонували  всім бажаючим  безкоштовно здати кров на ВІЛ. Сьогоднішня  акція – це попередження всім про болючу рану суспільства.

1 грудня 2016 року в бібліотеці-філіалі № 2 до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом пройшов урок-шок  «ВІЛ/СНІД – знання і розуміння».