Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 336 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Обмеження працездатності – не перешкода до праці!

Переглядів: 3954
01.12.2016 - 14:20

В рамках проведення Всеукраїнської Декади зайнятості для людей з інвалідністю 01 грудня 2016 року   на Бахмутському виробничому підприємстві Українського товариства глухих пройшов День відкритих дверей, в результаті якого 3 особи із 11 зареєстрованих безробітних-учасників заходу  прийняли пропозицію роботодавця щодо тимчасової зайнятості. Двом безробітним, один з яких має інвалідність,  вже виписано направлення на таку роботу.

Відвідувачів заходу гостинно зустріла  головний інженер підприємства Олена Завгородня. В заході також взяли участь посадові особи Артемівського міського центру зайнятості: директор Ірина Лещенко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал, провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Яна Бабенко, та шукачі роботи, зареєстровані в центрі зайнятості, які мають освіту або досвід роботи у швацькому виробництві.

Підприємство, яке  вже багато років очолює Микола Чаус, сьогодні  об”єднує громадян з вадами органів слуху. Пріоритетом його кадрової політики  є  саме соціальна реабілітація таких осіб, створення для них сприятливих умов роботи, які забезпечують рівні можливості для праці.

Сьогодні у зв’язку із виникненням додаткових обсягів робіт підприємству потрібні швачки, яких на умовах тимчасової зайнятості роботодавець планує залучити до роботи за сприяння центру зайнятості. Такий вид зайнятості дозволяє шукачам роботи не тільки реалізувати або відновити свої професійні навички, але й отримати заробітну плату за виконану роботу без втрати статусу безробітного. 

В ході заходу Олена Завгородня провела екскурсію виробництвом, продемонструвала  весь технологічний ланцюжок, надала стислі характеристики сучасного  швацького  обладнання, на якому працюють робітники підприємства, і яке дозволяє працювати у  великому діапазоні професійних можливостей, озвучила основні вимоги до претендентів на працевлаштування. 

Сучасні можливості  служби зайнятості та соціальні послуги, які служба надає своїм клієнтам як з числа незайнятих громадян, так і роботодавцям,  презентували в своїх виступах директор центру зайнятості Ірина Лещенко та начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал. Про  організацію професійного навчання безробітних за професійними вимогами роботодавців  розповіла Яна Бабенко – фахівець відділу активної підтримки безробітних.

В рамках проведення Всеукраїнської Декади зайнятості для людей з інвалідністю 01 грудня 2016 року   на Бахмутському виробничому підприємстві Українського товариства глухих пройшов День відкритих дверейВ рамках проведення Всеукраїнської Декади зайнятості для людей з інвалідністю 01 грудня 2016 року   на Бахмутському виробничому підприємстві Українського товариства глухих пройшов День відкритих дверейВ рамках проведення Всеукраїнської Декади зайнятості для людей з інвалідністю 01 грудня 2016 року   на Бахмутському виробничому підприємстві Українського товариства глухих пройшов День відкритих дверей