Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Першість міста з баскетболу

Переглядів: 1915
29.11.2016 - 12:25

Закінчилась першість міста з баскетболу серед дівчат вищих учбових закладів, яка проходила с 21 по 25 листопада у рамках міської спартакіади. П’ять  жіночих команд з АМУ, АМедУ, АПУ, АКТИ, Агроліцея змагалися у спортивній залі Бахмутського коледжу транспортної інфраструктури.

Основна боротьба за призові міста велась між давніми суперниками – командами педагогічного та медичного училищ і коледжу транспортної інфраструктури. У запеклій боротьбі за перше місце, дівчата медичного училища  поступилися баскетболісткам педагогічного училища і посіли друге місто в змаганнях, уступив чемпіонське звання майбутнім  педагогам.  Бронзовім призером стала команда АКТИ .

Команди чемпіони та призери були нагороджені грамотами та кубками Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

Вітаємо усіх учасників  та бажаємо їм тільки перемог!

img_8365Закінчилась першість міста з баскетболу серед дівчат вищих учбових закладів, яка проходила с 21 по 25 листопада у рамках міської спартакіади. Закінчилась першість міста з баскетболу серед дівчат вищих учбових закладів, яка проходила с 21 по 25 листопада у рамках міської спартакіади. Закінчилась першість міста з баскетболу серед дівчат вищих учбових закладів, яка проходила с 21 по 25 листопада у рамках міської спартакіади.

Останні статті на сайті