Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 55 гостей.

Презедент України

Сприяємо працевлаштуванню осіб з інвалідністю

Переглядів: 2570
28.11.2016 - 07:18

Напередодні  Міжнародного дня інвалідів, який в світі щороку відзначається 03 грудня, 25 листопада 2016 року в Артемівському міському центрі зайнятості пройшов Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю, який організовано в рамках загальнообласного заходу.

Роботодавці міста Бахмут та Бахмутського району представили на Ярмарок понад 30 вакансій, на  які  можливе працевлаштування осіб з інвалідністю. З представниками трьох роботодавців  відвідувачі заходу мали змогу пройти співбесіду безпосередньо в приміщенні центру зайнятості, а з Приватним підприємством «Еко-Центр Парадіз» спілкувалися дистанційно за допомогою Skype-зв’язку.  Всього Ярмарок відвідали  57 незайнятих осіб, серед яких 56 зареєстрованих безробітних з різним ступенем обмеження працездатності.   По завершенні заходу   10 осіб роботодавці запросили відвідати свої  офіси для більш детального ознайомлення з робочим місцем та обов’язками, в їх числі – 5 осіб з інвалідністю, які бажають прийняти участь у конкурсі на заміщення вакантних посад в Бахмутському управлінні ПФУ, а 2 безробітні особи отримали направлення  на роботу до роботодавців міста Бахмут, і обмеження працездатності не стало для них перешкодою в бажанні мати статус зайнятих осіб.

Відкриття заходу відбулось в інформаційній залі Артемівського міського центру зайнятості. Директор центру Ірина Лещенко   розповіла про сучасну роботу Служби зайнятості, яка   на потребу часу запроваджує інноваційні рішення та нові послуги, використовує нові форми роботи, побажала всім учасникам заходу позитивного настрою та успіхів.  Співбесіди з шукачами роботи роботодавці проводили  в секторі взаємодії з роботодавцями, де    створені сприятливі умови для їхнього спілкування з  претендентами на працевлаштування. Окрім ПП «Еко-Центр Парадіз» в роботі  Ярмарку прийняли участь  представники Бахмутської філії ПрАТ «Страхова компанія «АСКО-Донбас Північний», Бахмутського об”єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області та ПрАТ «УКРАЇНСЬКИЙ БЕКОН», виробництва якого розміщені у Костянтинівському районі і з яким у Артемівського центру зайнятості налагоджені тісні партнерські стосунки. Для цього роботодавця протягом останніх двох місяців проводились заходи різного формату: міні-ярмарки вакансій в приміщенні центру зайнятості, дистанційні співбесіди  засобом Skype-зв’язку. В результаті постійну роботу  отримали 10 зареєстрованих безробітних, серед них  3 особи з інвалідністю.

Протягом 10 місяців 2016 року послугами Артемівського міського центру зайнятості  скористалися 257 зареєстрованих безробітних з інвалідністю, з них  майже 30 відсотків (74 особи)  використали інформаційний ресурс служби зайнятості і знайшли постійну роботу.

Напередодні  Міжнародного дня інвалідів, який в світі щороку відзначається 03 грудня, 25 листопада 2016 року в Артемівському міському центрі зайнятості пройшов Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю, який організовано в рамках загальнообласного заходу. Напередодні  Міжнародного дня інвалідів, який в світі щороку відзначається 03 грудня, 25 листопада 2016 року в Артемівському міському центрі зайнятості пройшов Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю, який організовано в рамках загальнообласного заходу. Напередодні  Міжнародного дня інвалідів, який в світі щороку відзначається 03 грудня, 25 листопада 2016 року в Артемівському міському центрі зайнятості пройшов Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю, який організовано в рамках загальнообласного заходу.