Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Презедент України

Вшанування Дня пам’яті жертв голодоморів в Артемівському медичному училищі

Переглядів: 2154
25.11.2016 - 13:12

Сьогодні згадуємо страшні сторінки історії нашого народу – Голодомор 1932 – 1933 років. Ця трагедія забирала життя мільйонів наших земляків. В українських селах від голоду помирали і дорослі, і діти.

З  21 листопада по 25 листопада в Артемівському медичному училищі було проведено ряд  заходів щодо вшанування Дня пам’яті жертв голодоморів.

В навчальному закладі було оформлено стіннівку «Запали свічку пам’яті», проведено виховні години з переглядом фільму «Голодомор», оформлена виставка фото та документальних матеріалів «Голодомори в Україні – геноцид Українського народу», організовані тематичні екскурсії студентської молоді до краєзнавчого музею м. Бахмута, проведено урок пам’яті «Україна пам’ятає, світ пам’ятає...». Також студенти училища прийняли участь у загальноміському мітингу щодо вшанування пам’яті жертв геноциду Українського народу.

Вшанування Дня пам’яті жертв голодоморів в Артемівському медичному училищі Вшанування Дня пам’яті жертв голодоморів в Артемівському медичному училищі Вшанування Дня пам’яті жертв голодоморів в Артемівському медичному училищі Вшанування Дня пам’яті жертв голодоморів в Артемівському медичному училищі