Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Сеанс розвиваючих ігор

Переглядів: 2178
23.11.2016 - 13:28

22 листопада 2016 року в міській бібліотеці для дітей відбувся «Сеанс розвиваючих ігор».

Діти прослухали інформацію про історію виникнення ігор взагалі, в тому числі і настільних. Завідуюча бібліотекою познайомила присутніх із сучасними дитячими іграми, які є в бібліотеці: «Твістер», «Монополія», «Менеджер», «Ерудит», розвиваючі ігри для наймолодших, пазли, шахи, шашки.

Читачі взяли активну участь у розгадуванні головоломок, складанні пазлів з портретами літературних героїв, із задоволенням відповідали на питання ігрових книг. Найбільше всім сподобались гра «Гаррі Поттер» та економічні ігри: «Менеджер» і «Монополія». Кожен з присутніх знайшов собі заняття до душі.

Настільні ігри – чудовий спосіб розвивати ерудицію, поповнювати словниковий запас, а головне – це живе спілкування із друзями-суперниками. Гра – основний вид діяльності дитини, тому у практиці роботи бібліотеки чинне місце займають театрально-інсценовані, пізнавальні та літературні ігри, через які бібліотекарі намагаються прищепити любов до читання. Ігри, як і книги, розвивають інтелект, грати в них завжди цікаво і весело.

Міська бібліотека для дітей запрошує всіх бажаючих пограти разом!

22 листопада 2016 року в міській бібліотеці для дітей відбувся «Сеанс розвиваючих ігор». 22 листопада 2016 року в міській бібліотеці для дітей відбувся «Сеанс розвиваючих ігор». 22 листопада 2016 року в міській бібліотеці для дітей відбувся «Сеанс розвиваючих ігор». 22 листопада 2016 року в міській бібліотеці для дітей відбувся «Сеанс розвиваючих ігор».