Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

У Бахмуті відзначили День Гідності і Свободи

Переглядів: 2876
21.11.2016 - 15:33

21 листопада 2016 року на центральній площі Бахмута відбувся загальноміський захід, присвячений Дню Гідності і Свободи.

У заході взяли участь представники міської ради, громадських організацій, політичних партій, духовенства, волонтерських рухів, молодь, бійці АТО, а також жителі та гості міста.

Після  державного гімну до присутніх звернулась Світлана Кіщенко – секретар Бахмутської міської ради та зазначила, що це досить молода дата в нашому національному календарі, однак за нею стоїть безпрецедентна мужність усього українського суспільства і вікова традиція патріотизму, який завжди демонстрували українці, виборюючи власну свободу, права, відстоюючи власну гідність і державність.

«Сила національного духу, єдність та прагнення до свободи неодмінно допоможуть нам здолати всі труднощі на шляху розбудови і зміцнення державності», - зазначила Світлана Кіщенко.

Також учасників зборів привітали учасники АТО та представник громадської організації «Бахмут Український».

У пам'ять за загиблими на центральній площі відбувся молебень де усі учасники заходу вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання.

Наприкінці заходу всі присутні розгорнули рушник на знак миру в Україні, та як оберіг нашої сильної та незалежної держави.

У Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і Свободи

Останні статті на сайті