Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Міжнародний День Студента

Переглядів: 3245
18.11.2016 - 13:11

17 листопада студентство нашого міста відсвяткувало Міжнародний День Студента. На це раз студенти міста зібрались в Артемівському музичному училищі ім. І.Карабиця. В залі лунала музика, привітання від кожного навчального закладу в формі гасла. 

Зі святом студентів привітали секретар Бахмутської міської ради Кіщенко Світлана Іванівна, заступник міського голови Точена Вікторія Володимирівна, начальник Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничева Людмила Олексіївна.

В святковій програмі були нагороджені найкращі представники студентської молоді. Нагородження за  номінаціями:

 - «Студентський лідер»,бо мати активну громадську позицію, буди ерудованим, активним, упевненим в собі, а також бути яскравою особистістю вдається не кожному.

- «Обдарованість» - за активну участь в громадському і творчому житті міста, високі досягнення в спорті та вагомий внесок в інтелектуальний розвиток міста були нагороджені найкращі представники обдарованої молоді.

В номінації «Молодіжна ініціатива» було нагороджено 5 навчальних закладів міста. Саме вони прагнуть досягти омріяної мети, вміють бачити проблеми в сучасному світі, намагаються дослідити та роз’яснити їх: молодіжний проект «Ми разом» - Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут УІПА, молодіжна ініціатива «Народжений бути вільним» - Горлівський інститут іноземних мов, Артемівський індустріальний технікум «Охорона праці – очима молоді», Артемівський коледж транспортної інфраструктури «Допоможемо ветерану», Артемівське педагогічне училище «Поділись любов’ю! Подаруй тваринам життя!»

За рішенням студентського самоврядування та голосуванням студентських колективів били визначені кращі студентські наставники.

Студенти всіх навчальних закладів міста приготували творчі подарунки: пісні та танці, виступи СТЕМів. 

Міжнародний День СтудентаМіжнародний День СтудентаМіжнародний День СтудентаМіжнародний День Студента

Останні статті на сайті