Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 155 гостей.

Верховна рада України

Європейський день захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства

Переглядів: 1786
18.11.2016 - 13:05

«Насильство в родині – це мовчазний вбивця!  Єдиний спосіб зупинити його – це відкрито заявити про це і дати своєму голосу бути почутим.»  18 листопада 2016 року в Бахмутській установі виконання  покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) для неповнолітніх ув’язнених, були проведені заходи з нагоди   Європейського дня захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства. 

Діти, будучи самою незахищеною, вразливою соціальною групою, часто стають жертвами фізичного, сексуального та емоційного насильства. Провідний спеціаліст Бахмутського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ярош І.В. представила підліткам два відеоролики на тему: «Скажіть, кому ви довіряєте» та «Іноді слово вбиває мрію», також був проведений тренінг з метою профілактики агресивної поведінки та вміння контролювати власні емоції. Хлопці приймали активну участь у тренінгу, задавали питання, уважно дивились та слухали.

Захист дітей від насильства сексуального характеру, насамперед, потребує уваги з боку батьків та близьких людей дитини. 

Любов, довіра, увага, розуміння, ніжність, батьківська турбота – це і є найкращий захист дітей від насильства!

Європейський день захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильстваЄвропейський день захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства