Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 162 гостя.

ExportUA

Аукцион

Переглядів: 8709
04.07.2011 - 05:27

УПРАВЛІННЯ МУНІЦИПАЛЬНОГО  РОЗВИТКУ АРТЕМІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
оголошує   повторний продаж на аукціоні     групи інвентарних об’єктів права комунальної власності територіальної громади міста Артемівська,  що знаходяться на балансі Міського центру культури та дозвілля:

нежилої окремо розташованої будівлі філії МЦКтаД загальною площею 2712,7 кв.м., кабеля телефонної лінії довжиною 160 п.м., інженерних мереж водопроводу довжиною 51 п.м., інженерних мереж каналізації довжиною 116,5 п.м. за адресою: м. Артемівськ, вул.Артема,3.

Початкова вартість продажу з урахуванням ПДВ – 830124,00 грн.

Сума застави – 83013 грн. (10% від початкової вартості об’єкта з урахуванням ПДВ).

 

Визначити:

1.Умови відчуження для вищезазначеної групи об’єктів:

- продаж групи інвентарних об’єктів  юридичним та фізичним особам здійснюється за грошові кошти;

- подальше цільове використання групи інвентарних об’єктів визначає покупець із дотриманням вимог безпеки, санітарно-екологічних та протипожежних норм;

- приведення групи інвентарних об’єктів та прилеглої до них території у належний санітарно-технічний стан (провести реконструкцію групи інвентарних об’єктів) у дворічний термін з моменту їх придбання за узгодженням з відділом архітектури та містобудування Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради;

- забезпечення цілодобового доступу власника об’єкта цівільного захисту (ВАТ “Побєда труда”) до протирадіаційного укриття, розташованого в підвальному приміщенні; 

- оформлення правовстановлюючих документів на земельну ділянку, згідно чинного законодавства;

- здійснення державної реєстрації об'єкта у комунальному підприємстві «Артемівське бюро технічної інвентаризації;

2. Що, покупець, який відмовився від підписання протоколу чи договору купівлі-продажу групи інвентарних об’єктів, відшкодовує всі витрати, пов'язані з відчуженням групи інвентарних об’єктів, а також сплачує неустойку в розмірі 20% ціни, за яку придбана  група інвентарних об’єктів;

3. Що, зміна  власника групи інвентарних об’єктів  протягом терміну дії зобов’язань за договором купівлі-продажу можлива при умові взяття новим власником на себе всіх обов’язків, які були встановлені договором купівлі-продажу для попереднього власника, обов’язковим попереднім узгодженням з органом приватизації - Управлінням муніципального розвитку Артемівської міської ради.

 

Дата, час і місце проведення аукціону будуть повідомлені додатково кожному учаснику.

Плата за реєстрацію заяви в сумі 17,00 грн. вноситься на розрахунковий рахунок 31515905700015 відділення Державного казначейства м. Артемівська та Артемівського району, банк Управління Державного казначейства Донецької області,  МФО 834016, код ЗКПО 34686516, призначення платежу: для місцевого бюджету м. Артемівська, код платежу 31030000 - реєстраційний внесок за подання заяви про відчуження.

Сума застави вноситься на розрахунковий рахунок Управління муніципального розвитку  Артемівської міської ради 37321045002634 в Управлінні Державного казначейства Донецької області, м. Донецьк , МФО 834016, код ЗКПО 03364731.

Служба з організації та проведення аукціону – Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради: м. Артемівськ, вул. Артема, 44, кімн. 520, тел.  440439.

Ознайомлення з об'єктом відчуження проводиться в робочі дні за участю балансоутримувача (тел.445209).

 

Чекаємо Вас і бажаємо успіху!

Останні статті на сайті