Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Вибори президента школи у Бахмутській школі №12

Переглядів: 2025
15.11.2016 - 13:31

Самоврядування у школі – це школа формування навичок керівництва, соціальної активності учнівської молоді. Мета органів учнівського самоврядування – виховання самодостатньої особистості, здатної відповідати за свої рішення та вчинки.

У Бахмутській школі №12 пройшли вибори президента дитячої організації «Джерело». Кандидатур на цю посаду було дві: Ракова Анастасія, учениця 9-Б класу, та Балабанова Олександра, учениця 10-А класу. Гідні дівчата, які активно приймають участь у шкільному житті. В актовій залі зібрався шкільний актив, перед яким кандидати на місце президента мали змогу продемонстрували свої ораторські здібності, представити свої передвиборні програми. Головне питання, на яке вони повинні були відповісти, це «Чому саме я?». З цим завданням дівчата успішно впоралися, додавши до виступу слайди презентацій зі своїм портфоліо. Заслухавши кандидатів, присутні взяли участь у голосуванні, за підрахунками якого перемогу одержала Балабанова Олександра.
Вітаємо переможницю! Тепер новий президент буде вибирати собі команду, яка буде працювати над втіленням загальних завдань, щоб зробити життя у школі змістовним, радісним та цікавим.

Вибори президента школи у Бахмутській школі №12Вибори президента школи у Бахмутській школі №12Вибори президента школи у Бахмутській школі №12

Останні статті на сайті