Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Свято українського слова об’єднало учнів та вчителів Бахмутської школи №7

Переглядів: 2791
15.11.2016 - 13:22

Справжнє Свято українського слова об’єднало учнів та вчителів Бахмутської школи №7. Проникливі вірші, знайомі з дитинства народні пісні та сучасні українські мелодії лунали протягом заходу.

Присутні дізналися про єдину у світі повністю вишиту книгу, за основу якої було взято перше видання «Кобзаря» 1840 року. І це диво зроблено в Україні!
Було оголошено переможців конкурсів, проведених у рамках Тижня української писемності та мови, який тривав з 7 по 11 листопада. Так, у номінації «Знавці історії виникнення української писемності» перемогу здобули учні 6 класу. Переможцями у конкурсі малюнків «Рідна мова» стали учні 1 класу. Кращі роботи можна переглянути у відеопрезентації за посиланням https://youtu.be/ppeKEysuPf0. Звання «Найкращий читець» отримала учениця 7 класу Валерія Гукежева. За перемогу в конкурсі «Краса України і матері мова лунає у пісні і в серці звучить» нагороджено ученицю 9 класу Марину Калєєву.
Дійсно, нам є чим пишатися! У нас дивовижна країна, у нас чудова мова, ми – українці, і мова у нас українська!

Свято українського слова об’єднало учнів та вчителів Бахмутської школи №7Свято українського слова об’єднало учнів та вчителів Бахмутської школи №7Свято українського слова об’єднало учнів та вчителів Бахмутської школи №7Свято українського слова об’єднало учнів та вчителів Бахмутської школи №7