Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Радіодиктант національної єдності у м. Бахмуті

Переглядів: 2241
15.11.2016 - 12:53

У закладах освіти міста Бахмута пройшли заходи до Дня української писемності та мови. До проведення свят долучилися старшокласники, учні, батьки.

З метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови як духовного потенціалу нації, виховання високої мовної культури було проведено радіодиктант національної єдності. З кожним роком збільшується кількість тих, хто хоче писати диктант. Цього року таких небайдужих до рідного слова було вже 994 особи. Зрозуміло, пишуть дорослі та учні 7-11 класів. Це 829 учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста, 88 педагогів, 45 батьків. Кажуть: «Особлива атмосфера свята єднання – ось за що я найбільше люблю радіодиктант!».
Того ж дня в закладах освіти міста стартували учнівські конкурси «ХVІІ Міжнародний конкурс з української мови імені П.Яцика» та «ХVІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості» під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!», які популяризують українську мову як державну.
Свято української писемності та мови не залишило байдужим нікого.

Радіодиктант національної єдності у м. БахмутіРадіодиктант національної єдності у м. БахмутіРадіодиктант національної єдності у м. Бахмуті