Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 71 гість.

ExportUA

Знайдемо роботу разом!

Переглядів: 2058
11.11.2016 - 13:51

11 листопада 2016 року в  приміщенні магазину продовольчих товарів «Любимий», в якому господарює фізична особа-підприємець Тетяна Філіппова, відбувся міні-ярмарок вакансій, який організовано  Артемівським міським центром зайнятості.

В заході всього взяли участь 14 осіб з числа зареєстрованих безробітних, які володіють професією продавець продовольчих товарів, серед них – 1 особа з числа внутрішньо переміщених громадян, 1 – особа з інвалідністю.  В результаті заходу роботодавцем відібрано для стажування  на робочому місці  продавця  1 особу.
                   Підприємець Тетяна Філіппова звернулася до центру зайнятості за допомогою в укомплектуванні вільних робочих місць продавців продовольчих товарів кваліфікованими кадрами.  Фахівці центру зайнятості запропонували роботодавцеві весь комплекс соціальних послуг служби зайнятості. Домовились про проведення міні-ярмарку вакансій безпосередньо у роботодавця, щоб потенційні претенденти на вакансії зразу ж змогли  побачити на власні очі умови праці, обсяги роботи, змогли оцінити свої можливості щодо майбутньої роботи за вимогами роботодавця та пройти з ним співбесіду.
  Відкрила ярмарок  директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко. Вона розповіла про соціальні послуги,  які Державна служба зайнятості надає своїм клієнтам з числа безробітних громадян та роботодавців, подякувала роботодавцю за довіру та співпрацю, ознайомила учасників заходу з ситуацію, яка сьогодні склалася на ринку праці, повідомила про особливості надання послуг  соціально незахищеним категоріям громадян, зокрема,  вимушено переміщеним особам, інвалідам, проінформувала про законодавчі новації в сфері зайнятості та поширення нових  форм  роботи щодо сприяння зайнятості безробітним  з використанням  сучасних інновацій.   
Продовжив інформацію начальник відділу взаємодії з роботодавцями Артемівського МЦЗ Роман Коновал. Він розповів про фінансові стимули, які отримують роботодавці від служби зайнятості, а саме, - ті, що створюють нові робочі місця та приймають на них за направленням центру зайнятості безробітних осіб, а також  працевлаштовують вимушено переміщених осіб, учасників АТО.
Власниця продуктового магазину «Любимий» - підприємець Тетяна Філіппова докладно  розповіла про умови  та систему оплати праці, режим роботи, повідомила про свої вимоги до персоналу, провела співбесіду з кожним претендентом на працевлаштування. Протягом заходу шукачі роботи  цікавилися різними аспектами роботи продавця та вимог роботодавця, задавали  суто  фахові питання щодо виконання професійних обов’язків.  
Роботу з підбору продавців  до  роботодавця Тетяни Філіппової домовились продовжити, забезпечивши комунікацію з використанням сучасних інноваційних технологій – засобом Skype-зв’язку.