Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 96 гостей.

Донецька обласна рада

Разом плекаймо українську рідну мову!

Переглядів: 2195
11.11.2016 - 13:25

Учні Бахмутської загальноосвітньої школи №18 ім. Дмитра Чернявського долучились до шістнадцятого радіодиктанту національної єдності.

За традицією, кожного року Всеукраїнська акція написання диктанту відбувається у День української писемності та мови і має на меті об’єднати усіх тих, хто любить і шанує рідне слово. Тож цей рік не став винятком.
У великій читальній залі шкільної бібліотеки розмістились не лише діти, але й уже знайомий школярам Микола Джміль, який побажав перевірити свої знання. Письменник, який виявив солідарність з усіма написати диктант, на власному прикладі довів підростаючому поколінню, як важливо, щоб українці говорили українською мовою і зберегли її для нащадків.
Усі уважно слухали текст, потім іще уважніше його записували і перевіряли. Атмосфера, що панувала у шкільній бібліотеці, була невимушено святковою, а учасники диктанту серйозними та зосередженими.
Будемо чекати на результати та сподіватись на те, що всі разом ми й надалі будемо плекати чарівну, неповторну, мелодійну рідну мову.

Разом плекаймо українську рідну мову!Разом плекаймо українську рідну мову!