Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

ExportUA

Легка атлетика

Переглядів: 2263
07.11.2016 - 12:53

04-05 листопада у легкоатлетичному манежі стадіону «Металург» відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики на призи чемпіонки Олімпійських ігор Надії Ткаченко серед юнаків та дівчат 1999-2000, 2001-2002, 2003 р.н. та молодше.

У змаганнях взяли участь біля 200 спортсменів з 10 команд Донецької  та 2 команд Луганської області: ДВУОР ім. С.Бубки, КДЮСШ №1 Бахмутської міськради, ДЮКФП-2 м. Краматорська, ДЮСШ м. Костянтинівки, КДЮСШ №2 м. Северодонецька, ДЮСШ м. Вугледару, ОКДЮСШ «Україна» м. Маріуполя, ДЮСШ м. Мирнограду, ДЮСШ Дружківської міськради, ДЮСШ м. Торецька, ДЮСШ Бахмутського району, КЗ «Лисичанська МДЮСШ», ОКДЮСШ м. Мирнограду та м. Слов’янськ.

Привітали учасників змагань та побажали вдалих стартів під час урочистого відкриття начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації Володимир Мицик та президент Федерації легкої атлетики Донецької області Віктор Лис.

Підсумки змагань:

Бігові види спорту: КДЮСШ № 1 – 18 призових місць; ДВУОР – 38 призових місць;

Технічні види спорту: КДЮСШ № 1 – 13 призових місць; ДВУОР – 14 призових місць;

П’ятиборство: КДЮСШ № 1 – 5 призових місць;

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, медалями, кубками та пам’ятними сувенірами.

04-05 листопада у легкоатлетичному манежі стадіону «Металург» відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики на призи чемпіонки Олімпійських ігор Надії Ткаченко.04-05 листопада у легкоатлетичному манежі стадіону «Металург» відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики на призи чемпіонки Олімпійських ігор Надії Ткаченко.04-05 листопада у легкоатлетичному манежі стадіону «Металург» відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики на призи чемпіонки Олімпійських ігор Надії Ткаченко.04-05 листопада у легкоатлетичному манежі стадіону «Металург» відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики на призи чемпіонки Олімпійських ігор Надії Ткаченко.