Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 131 гість.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Заходи з нагоди визволення України від фашистських загарбників у Бахмутській школі №12

Переглядів: 2321
31.10.2016 - 14:46

У Бахмутській школі №12 пройшли заходи з нагоди відзначення Дня визволення України від фашистських загарбників.

У класних колективах проведено виховні заходи «Нам не забути днів війни!» з показом відеоматеріалів про події визволення України. Учні 7-10 класів відвідали концерт у Народному домі. Цікавим та змістовним було засідання круглого столу «Шляхами подвигу і слави», де учні старших класів говорили про історичні події, мали змогу висловити свою думку про героїзм та самопожертву українського народу.

72 роки відділяє нас від тих днів, коли Україна була звільнена від фашистських загарбників. Та скільки б не пройшло років і десятиріч, ми завжди будемо звертатися до тих історичних подій, що знаменують перемогу життя над смертю, розуму над безумством, гуманності над варварством.

У Бахмутській школі №12 пройшли заходи з нагоди відзначення Дня визволення України від фашистських загарбників. У Бахмутській школі №12 пройшли заходи з нагоди відзначення Дня визволення України від фашистських загарбників. У Бахмутській школі №12 пройшли заходи з нагоди відзначення Дня визволення України від фашистських загарбників.

Останні статті на сайті