Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

ExportUA

15 років під надійним захистом Фонду

Переглядів: 1496
31.10.2016 - 08:49

Для всіх працівників Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності 2016 рік є знаменним - 15 річчя утворення Фонду.

Його діяльність безпосередньо пов’язана з вирішенням важливих проблем у житті людини - від народження до старості. Весь цей час Фонд забезпечує конституційні права громадян на соціальне страхування: здійснює виплати допомоги з тимчасової втрати працездатності; по догляду за хворою дитиною або хворим членом сім’ї; по вагітності та пологах; на поховання застрахованої особи, а також членів сім’ї, які перебували на її утриманні; лікування в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів після перенесених захворювань та травм. В перше п’ятиріччя Фонд здійснював виплати на народження дитини та по догляду за дитиною до досягнення нею 3-річного віку. До 2015 року здійснювалась часткова оплата санаторно-курортного лікування, санаторіїв - профілакторіїв, дитячо-юнацьких спортивних шкіл та дитячих закладів оздоровлення, позашкільне обслуговування.

 

На протязі 15 років спеціалісти Бахмутської міської виконавчої дирекції Донецького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності плідно виконують свої зобов’язання перед страхувальниками, а саме - своєчасно і в повному обсязі надають матеріальне забезпечення та соціальні послуги застрахованим особам. На сьогоднішній день на обліку в міській виконавчій дирекції перебувають більше 6 тисяч страхувальників. Протягом 15 років їх кількість збільшилась майже у 12 разів.

Працівники підприємств, організацій та установ м.Бахмута та Бахмутського району на протязі 15 років отримали матеріальне забезпечення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на суму 256 млн. грн. Сума витрат по тимчасовій непрацездатності зросла в 17 разів, а по вагітності та пологах у 8 разів.

На сьогодні одним з головних і пріоритетних завдань Фонду є не лише оплата листків непрацездатності (по тимчасовій втраті працездатності, по вагітності і пологах, по догляду за дитиною), фінансування допомоги на поховання, але й сприяння швидкому поверненню застрахованої особи до праці після тривалої непрацездатності. Для цього Фонд здійснює закупівлю послуг лікувальних закладів (послуг санаторно-курортних закладів з відновлювального лікування застрахованих осіб і членів їх сімей) та безкоштовно надає ці послуги застрахованим особам, які після 24-х днів інтенсивної реабілітації успішно відновлюють своє здоров’я та майже всі становляться до роботи одразу після повернення з санаторно-курортного закладу. Протягом 15 років на оздоровчі заходи Фондом витрачено більш 47 млн. грн. для оздоровлення та відновлювальне лікування застрахованих осіб та членів їх сімей м. Бахмута та Бахмутського району.

Незважаючи на складні умови за останні декілька років спеціалісти Бахмутської міської виконавчої дирекції розуміють свою відповідальність та те, що за кожною їх справою є людина, яка потребує захист та підтримку.

Служіння обраній справі, почуття обов’язку, професійність, багатий досвід роботи, вміння бути чуйним і доброзичливим, з розумінням ставиться до турбот і потреб страхувальників - всі ці риси допомагають працівникам Фонду виконувати державну соціальну політику та заслужити повагу і авторитет у людей праці.

З повагою до кожного, хто з перших днів становлення Фонду реалізовує поставленні завдання та до тих, хто приєднався на протязі цих 15 років до нашої команди та усвідомлює свою причетність до великої справи соціального захисту людини, хочу висловити подяку за Вашу невтомну, щоденну працю.

Приміть щирі побажання подальших успіхів, розвитку і процвітання нашої спільної справи, натхнення у праці, професійних здобутків, надійних і вірних друзів!

Також вітаю усіх колег з професійним святом Днем працівника соціальної сфери!

Від щирого серця бажаю Вам натхнення, реалізації задумів, нових творчих здобутків. Міцного Всім здоров'я, щастя, добра, злагоди та миру вам і вашим родинам! Хай найвищою нагородою для вас завжди буде людська шана і подяка.

Директор Бахмутської міської виконавчої дирекції
Донецького обласного відділення
Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності
Доленко І.І.